zondag 25 april 2010

Create a Critter 1

Zoals vrijdag al gemeld, is de Create a Critter cartridge eindelijk gearriveerd! Door de problemen met het vliegverkeer, lag deze natuurlijk ook in één of ander vliegtuig!

Het is een énige cartridge, met ontzettend veel mogelijkheden! Voornamelijk voor kinderen, omdat het allemaal blije beestjes zijn, maar ook voor andere toepassingen. De eerste is bijna niet herkenbaar als Create a Critter, want het huisje van de varkens-button is gebruikt. Ik heb de cartridge ingeladen in Make the Cut, omdat je zo meer ermee kunt doen dan in het Design Studio programma.

Deze kaart is voor een collega die dit weekend haar nieuwe huis ingaat! De computer is hopelijk nog niet aangesloten, anders ziet ze hem voordat 'ie morgen in de bus valt! Bruin papier is van SU, itte papier van Bruna (van zo'n groot vel), stipjespapier weet ik niet meer, lint van Reasonable Ribbon.

De tweede kaart is met het nijlpaardje. Beetje groot uitgevallen, maar wel geinig toch? De bloem is van een tak met bloemetjes van Xenos, plastic midden eruit gehaald, kleine brad erin en een grote bling bling (uitgezocht door dochterlief!). Lint is van Action, papier van Knutselengeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten