maandag 8 november 2010

van alles wat

Afgelopen week heb ik van alles uitgeprobeerd en gefreubeld en hier zijn de foto's.

Allereerst deze fruitella verpakkingen. Ze stonden in Cards Only van een tijdje geleden. Omdat ik een snijapparaat heb dat in cm is en een score board in inches, moest er even gerekend worden, maar dat is goedgekomen. Ontzettend snel te maken en wie lust er nu geen fruitella? Ik moet er 8 maken voor het  kinderfeestje van Maarten aanstaande woensdag ...


Verder wilde ik een Tic Tac houder maken en zag deze leuke tutorial op een van m'n favoriete sites:

http://chicnscratch.typepad.com/chicnscratchlive/2008/03/tic-tac-holder-video-tutorial.html. Je moet eens kijken bij haar video's, ze heeft geweldige ideetjes. Ze werkt alleen met Stampin'Up artikelen, maar deze kun je natuurlijk gewoon vervangen door de spullen die je zelf hebt.

Maar bij deze uitvoering had je zoveel lint nodig en dat is in Nederland duurder dan in de US en staat dan volgens mij niet meer in verhouding met het cadeautje dat je wilt geven (of verkopen), dat ik er eentje wilde zonder zoveel lint (hij kan ook zonder lint trouwens deze). Ik heb er zelf dus eentje gefreubeld (ik had geen klein doosje Tic Tacs, maar moest natuurlijk aan de slag, dus maar even snel naar het tankstation gereden ... erg he) en dit is het geworden. De eerste uitvoering (oranje) was niet zo'n handige, omdat de vouw links zat en de opening van het doosje boven, dus als je het neerlegt, vliegt het doosje eruit. De tweede uitvoering (paars/kraft) is dus met de vouw boven en dat gaat een stuk beter! Dit zijn ze geworden. De binnenkant kan ook nog versierd worden.


En als laatste keek ik vanochtend op de site van Kerry (http://www.kerryspapercrafts.com/) en zij had ontzettend leuke snoepverpakkingen gemaakt. De link naar de template staat er ook op (gratis, daar zijn we gek op natuurlijk). Ik ben erg slecht met naald en draad, maar ... dit zou eigenlijk moeten lukken, dus daar ga ik van de week maar eens mee aan de slag. Kijk maar snel, het is sowieso een leuke site, ze maakt veel dingen voor craft fairs, erg leuk!

Fijne dag!

4 opmerkingen:

 1. Je bent lekker bezig geweest Anne-Marie! Leuk hoor! Die tic-tac doosjes moet ik ook maar eens proberen.

  Groetjes margret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je zoon. Ik weet niet wanneer hij precies jarig is....Veel plezier vandaag met het kinderfeestje!

  Groetjes,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er heel leuk uit en inderdaad stond het een poosje geleden in de CO want ik heb ze ook gemaakt. Kinderen zijn er gek op is mijn ervaring.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen