maandag 20 december 2010

Daar zijn we weer!

Hier zijn we weer met een paar fotootjes. December is altijd een drukke maand en voor je het weet is de week weer voorbij. Het knutselen ligt dat toch wat stiller dan gewenst! Een goed voornemen voor het nieuwe jaar: nog meer knutselen, haha!

Voor een paar mensen (hopelijk hebben ze het de komende dagen te druk om hier te komen kijken ...) een iets uitgebreider kerstkaartje gemaakt. Het zijn weer Merci-doosjes met 4 Merci-tjes erin in Kerststijl.

Het rode papier is van de Bruna (iets steviger, hopelijk gaat het goed in de post) en het groene van Knutselengeltje. De digitale stempel is van Digistamp Boutique. De randpons van Fiskars en het lint van de Hema (dacht ik). Ingekleurd met mijn nieuwe Promarkers (deze zijn goedkoper dan de Copics en de punt is iets fijner, voor mij iets handiger bij kleinere stempels) en een beetje Stickles voor de bling bling. 

2 opmerkingen:

  1. Hi Anne-Marie, I hope all is well it's been awhile since I've stopped by but, i've been pretty busy with my son's birthday and preparing for Christmas:)
    Love your Christmas cards just beautiful!!!! the snowman are so darn CUTE!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw die zijn leuk Hoor en de ontvangers zullen er zeker blij mee zijn.
    Fijne kerst en groetjes van Els

    BeantwoordenVerwijderen