woensdag 29 juni 2011

Job!!

Zojuist bericht gekregen welke pup voor ons wordt: reutje blauw!! En er stonden nieuwe foto's op de site, enig!! Ik heb ze meteen gestolen, haha!.
Hou je vast, komt 'ie:Om op te eten toch??? We waren net zo blij geweest met reutje groen hoor, daar niet van. Deze kwam iets rustiger uit de test, wel fijn met jonge kinderen!!

En nog een foto van vorige week toen de nest-eigenaren er waren (nou ja, bijna allemaal!), een gezellige middag bij Judith!

Leuk he?

4 opmerkingen:

 1. Wauw dit is toch super lief en om op te eten? zou toch zonde zijn hahaha, maar wat een koppie he. Natuurlijk ben je net zo blij met het groene
  reutje en of deze blauwe nu iets rustiger is weet je over een week al niet meer. en bij jullie wacht er weer een warm nest voor Job.
  Dat worden nachtjes slapen aftellen. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Anne-Marie... wat een guitig koppie heeft ie!!
  Jullie kunnen niet wachten he??? Nog effe en dan mogen jullie hem in de armen sluiten. De foto van Floor en Maarten met de pups is ook zo leuk!Dat worden slapeloze nachten!!

  Liefs,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig hondje, helemaal geweldig. Wat zullen de kinderen genieten als dadelijk de schoolvakantie begint.
  Groetjes, Mimi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schattig puppytje !
  die is echt wel om op te eten !
  Floor en Maarten zullen vast wel genieten als ze van de zomer met het goede weer heele dagen met het honje kunnen spelen.
  Groetjes: Shirly

  BeantwoordenVerwijderen