zaterdag 16 juli 2011

theezakje-kaartjes


Iemand vroeg me voor een meegeef-cadeautje bij een high-teaparty. Dit is het geworden.

Het papier is van Knutsengeltje, de stempel geloof ik van Digistamp Boutique, maar ik weet het niet zeker, lintje van Reasonable Ribbon. De tekststempel is van Paper Smooches, een set die ik onlangs heb gekocht. Enige stempels, nu nog tijd vinden om kaarten erme te maken!


donderdag 14 juli 2011

Geen tijd voor de freubel!

Oke, een beetje dan, ik heb van de week nog wel slagroomzeep gemaakt, maar nog geen foto's gemaakt, hopelijk in het weekend wat meer tijd.

De meeste tijd gaat zitten in Job natuurlijk! Oh, wat een ondeugend mopje is dat! Hij slaapt ook veel natuurlijk, maar als hij wakker is, hahah!

De kids hebben vakantie, maar het is echt superslecht weer. Vanmiddag was ik vrij om op Job te passen en zij hebben bijna de hele middag achter de Wii gezeten. Maar ja ... het is vakantie.

Floor heeft zich ook nog verkleed, deze foto wilde ik jullie niet onthouden! Je ziet er niets van dat het een onderrok is van een oude trouwjurk!


zaterdag 9 juli 2011

Goed gegaan

Nou, voor een eerste nacht is het erg goed gegaan. Ik ben erbij gelegen op de bank (wallen hangen op de grond), maar niet gepiept. Om 05.30 uur moest er een plasje gedaan worden en toen was hij erg wakker. Even gespeeld, gedronken en om 06.00 uur toch maar even gegeten, want Job had honger! Gisteren natuurlijk niet zoveel gegeten door alle spannende dingen!





vrijdag 8 juli 2011

Job is thuis!

He he, eindelijk is hij er! We hebben Job vanochtend opgehaald bij Judith (en Gerard was er ook).
Na alle informatie te hebben gekregen, een puppybox en de laatste tips reden we naar Groesbeek. Hij wilde niet zo graag op schoot zitten, hij vond de auto veel interessanter!

Thuisgekomen moest alles even verkend worden en leek hij niet moe te worden. Na een plasje en poepje (binnen natuurlijk haha) hebben we hem in bench gelaten. Na een paar piepjes viel hij in diepe slaap van alle indrukken!

M'n fototoestel doet gek, want er staan er geen op, dus maar even de foto die Judith vanochtend genomen heeft bij het ophalen. Later meer foto's (als 'ie het doet tenminste!).