donderdag 29 september 2011

vogelhuisjes kaarten

Zoals al verteld, heb ik van MFT de vogelhuisjes-die binnengekregen onlangs. Ik heb er 2 kaarten mee gemaakt, die ik vergeten was te fotograferen! Een ontvanger heeft het voor mij op de foto gezet (bedankt Margret) en de andere kon ik voor 'ie weg was nog even inscannen op het werk. De kwaliteit van de scan is niet zo geweldig, de foto gelukkig wel!

zaterdag 24 september 2011

kan wel een opkikkertje gebruiken ...

Volgens mij kan iedereen wel eens een opkikkertje gebruiken, niet dan?
Deze met verschillende soorten papier (ook digi) gemaakt, kikkertjes zijn van Create a Critter cartrigde en met MTC uitgesneden. De kikkerstempel is een oudere van een Kars-setje waar ik het kroontje van afgehaald heb, ingekleurd met Aquamarkers.


donderdag 22 september 2011

en de laatste

Of het goed te zien is op de foto weet ik niet, maar de vlinder is dubbel geponst: 1x in effen papier en 1x in transparante sheet, deze is door de Cuttlebug gehaald met een embossingfolder en toen bevestigd op de papieren vlinder. Papier van Knutselengeltje, stans van Cuttlebug, tekststempel van Inkerbell.



dinsdag 20 september 2011

en nog een paar sterkte kaarten



Papier is van Knutselengeltje, bloemenstempel van Papertrey Ink, tekststempel van Inkerbell, lichtblauw lint van Wild Orchid Crafts, andere van Reasonable Ribbon.

maandag 19 september 2011

My favorite Things ...

Hebben jullie dat ook: dat jullie gek worden van het aanbod in 'knutselland'? Nou ik wel! Maar goed ... de maand is meestal al lang op voor het nieuwe geld er is! En het is al helemaal lastig als je even moet bezuinigen vanwege extra onkosten (huis/auto ... jullie kennen het wel).

Toen ik nog geen bezuinigingsplannen had, had ik een bestelling gedaan bij My Favorite Things. Ze hebben zo'n geweldig leuke stempels en dies (en veel ook in combinatie-pakketten), dat ik alles wel zou willen bestellen (net zoals Papertrey Ink dus). Voordeel van dit bedrijf is, is dat als je alleen dies en stempels besteld, de verzendkosten niet hoog zijn en bij Papertrey Ink kunnen ze de verzendkosten niet aanpassen ook niet als je maar een dunne envelop hebt (wordt overigens aan gewerkt).

Dit is m'n bestelling van de laatste keer (ik heb de foto's van hun site gehaald), komen ze:

 
Die-namics Mini Pennant
Die-namics Homespun Birdhouse & Set
 
 
En het erge is dat ze nog veel meer leuks hebben, dus toch maar weer goed gaan sparen! Ik heb 1 kaart gemaakt met het vogelhuisje, maar die is verstuurd voor er een foto van was gemaakt afgelopen weekend. Maar Gerda heeft een leuke gemaakt, kijk maar eens op haar site.

En over hebberig worden gesproken: zaterdag ben ik met een collega (en daar hadden we afgesproken met nog 2) naar de Creabeurs in Venray geweest. Er stonden veel stands, het was alleen gruwelijk rustig! Nu is dat voor ons heerlijk geweest: we hadden ruimte om goed overal te kunnen kijken, dingen te vragen en uit te proberen, maar voor de standhouders was het om te huilen. Er zal veel geklaagd gaan worden en hopelijk is het zondag wat drukker geweest voor ze. Ik hoop niet dat het resultaat zal zijn dat het niet meer daar plaats gaat vinden, want is er eindelijk een beurs in de buurt, is het eenmalig. Er is nauwelijks reclame gemaakt, dus ik denk dat veel mensen niet op de hoogte waren. Enfin, ik heb me redelijk kunnen inhouden, de spaarpot was al leeggegooid, kleingeld bij de Action ingeleverd voor briefjes, maar er is wat over. M.n papier (Knutselengeltje) en creme enveloppen. Bij Ludiec een grote rol jute touw gekocht, super groot en maar 6.95, dus daar was ik heel blij mee. Ze hebben ontzettend mooie stempels en de dames maakten prachtige kaarten! Helaas was het geld toen al bijna op, dus geen stempels meer gekocht, die heb ik ook nog wel wat liggen ;) Als laatste een die van Crealies gekocht van blaadjes. Ik had alleen een klein ponsje en je hebt niet altijd zin om de Cricut erbij te pakken:

Sterkte kaarten 3

Helaas blijven we dit soort kaarten ook nodig hebben. Van de andere kant: ik vind het altijd dankbaar om ze te maken, omdat je toch kan zien dat iemand moeite heeft gedaan in dit soort vreselijke tijden.
Omdat de voorraad op was en een aantal mensen er speciaal om vroeg, heb ik verschillende soorten gemaakt die deze week voorbij zullen komen.

Papier is van Knutselengeltje, stempel van Papertrey Ink, tekststempel van Inkerbell stamps, designpapier en bruin lint van Stampin'Up, vlinderponsje van - volgens mij - het Kruidvat.
 

donderdag 15 september 2011

Paper Smooches stempels, geweldig leuk!

Ik heb het al eerder laten zien, maar de Paper Smooches Stamps zijn echt geweldig leuk. Deze set vond ik erg leuk, niet zozeer vanwege het Kerst-thema (ik maak geen kerstkaarten, tenminste ... niet veel!), maar m.n. vanwege het schattige hondje en muisje! En ook het rendier en de kerstman zijn enig! Als je googled op dit merk, zie je de meest leuke kaarten voorbij komen. Ik moet nog aan de slag met deze, maar dat zal niet lang duren!


woensdag 14 september 2011

nog wat snelle geldenvelopjes

Hier nog wat snelle geldenvelopjes die ik van de week gemaakt heb. Het papier op van bijna alle envelopjes is digitaal papier, geprint op het stevige (mijn grote favoriet!!) papier van Knutselengeltje. Geweldige uitvinding, dat digitale papier! Je maakt je formaat van je printje zo groot of klein zoals je dat zelf wilt! Niet dat mijn verslaving van 'echt' papier hierbij over is ... helaas!!


 

dinsdag 13 september 2011

tweeling kaart voor jongetjes!

De buurvrouw had een kaartje nodig voor een tweeling, jongetjes. Ik heb al minstens 2 jaar papier liggen met muisjes (van de beschuiten) papier. Alles wat ik hiermee maak, wordt helemaal niets (terwijl het zo'n grappig papier is!). Enfin, bij deze opdracht dus ook, dus die eindigde in de papierbak. Ik bedacht dat ik m'n naaimachine maar eens moest gaan gebruiken voor m'n kaartjes, dat was tenslotte ook een reden om naailes te nemen. Lucy Abrahams heeft altijd prachtige kaarten en ze gebruikt veel de naaimachine. Haar blog staat tussen mijn linkjes op de rechterpagina. Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

Voor deze kaart heb ik creme papier van Knutselengeltje gebruikt, designpapier van Imaginisce. De olifantjes zijn oude bestanden volgens mij nog van Papertrey ink. Lint is van Wild Orchid Crafts, ik vind het satijnlint altijd erg prettig werken.
Ik vind hem zelf eigenlijk erg goed gelukt! Hopelijk vindt de ontvanger dat ook!


maandag 12 september 2011

Job is moe ...

van de puppytraining van gisteren ... Hij lag er zo schattig bij, dat ik hem even wilde laten zien.
Hij is gegroeid als kool, niet normaal zo snel als dat gaat.

zwemdiploma gehaald

Ik hou ervan om wat kleinere kaarten te maken, als ze groter worden, vind ik ze nooit zo goed lukken. Van deze weet ik het nog niet. Hij is groot geworden en vond het lastig hem 'te pimpen'. Floor zwemt een rondje mee zoals jullie zien.
Stempels is van Magnolia, achtergrondpapier van Echopark digitaal (kleur komt op de foto niet mooi over, is een heldere roze kleur), tekst op de computer gemaakt. De randpons is van Martha Stewart en op de bloemen zitten natuurlijk weer stickles. Zonder glimmetje is de kaart niet af he?



zondag 11 september 2011

Jongenskaarten maar weer ...

En er wordt nog meer geshowd door Floor: ze ging er eens effe goed voor zitten!
Het zijn jongenskaarten met digistempels van Digistampboutique. Ze hebben altijd enige stempels!
Papier van Knutselengeltje, klein belletje had ik nog liggen, weet niet meer waarvan. Stipjesachtergrondpapier is van Smirk.



zaterdag 10 september 2011

Oud getrouwd paar ...


Deze kaarten zijn met digitale bestanden gemaakt, het papier van EchoPark, stempels weet ik even niet meer. Ingekleurd met Aqua Markers. Papier van Knutselengeltje, behalve het donkergrijze dat is van de Action.

vrijdag 9 september 2011

nog een vlaggetjes kaart

Deze kaarten zijn weer gemaakt met de Papertrey Ink dies. Het idee kwam ook uit de Cards Only, op de foto misschien niet goed te zien, maar het is een witte kaart met een witte laag erop die door de embossingfolder is gehaald. De vlaggen zijn van stof gesneden met de Cuttlebug, eerst even op Aslan geplakt voor de stevigheid.






Fijn weekend

donderdag 8 september 2011

Geldenvelopjes

In de Cards Only (niet te laatste) zag ik een grappig makkelijk te maken envelopje voor geld voor een ijsje of iets anders kleins. Ik heb hem aangepast naar eigen formaten en een lintje bovenin gedaan, zodat het geld er niet uit kan vallen. Ik ga ze gebruiken als geldenvelopje.

Floor wilde de nieuwe kaarten showen, dus die zal de komende dagen voorbij komen!



vrijdag 2 september 2011

45-jaar getrouwd kaartje

De buurvrouw kwam maandag vragen of ik een kaartje wilde maken voor haar zus die 45 jaar getrouwd is deze week. Altijd beetje lastig, waarom weet ik eigenlijk niet. Om het getal leuk te verwerken denk ik.
Het idee voor de kaart heb ik opgedaan op internet, maar ik kan niet meer vinden waar (dus als iemand het weet, het was uit de US).

Waar ik vergeten ben een foto van te maken, is de binnenkant. Er zit nl. een kleine pocket in om geld in te doen (dat was de wens).

Het papier is van Echopark, ik het digitaal kunnen kopen, zodat ik het altijd bij de hand heb: ik vind het geweldig! Het is de lijn 'Country Drive'. Ik heb het ook in gewone vorm natuurlijk. Uiltjes zijn geponst met de SU uilenpons, vleugeltjes met de SU scallop pons. Zonder de vleugeltjes vind ik ze een beetje kaal. Takje is met de Cricut ooit gesneden, had ik een paar van op voorraad. De tekst is geprint. Lint van Reasonable Ribbon en effen papier van Knutselengeltje.

donderdag 1 september 2011

Zwanger-kaartje

M'n collega vroeg of ik een kaartje voor een zwangere juf wilde maken! Nu ben ik goed in roze en lichtblauw, maar als je het nog niet weet, is het even lastig in een goede kleur vinden. Oranje is het geworden met kraft en bruin. De waslijn is gesneden met de Cricut, het gras heb ik met een sponsje aangebracht en - niet zo goed te zien op de foto (bedankt nog Dees voor het maken ervan, ik was het natuurlijk weer vergeten!) de wolkjes zijn gesponst met een uitgeponste scalloppons van SU. Ik kon mijn SU sponsjes nergens vinden (soms ruim je iets te goed op), maar met een gewone spons (niet te grof) gaat het ook goed.

Papier is van Knutselengeltje, het bedeltje is van Jane Creative (http://www.janecreative.nl/), ze heeft net weer veel nieuwe bedeltjes geplaatst, dus neem eens een kijkje!