zondag 19 mei 2013

jurkje!


Ik zat al een hele tijd te dubben of ik de framelits dress up van SU moest bestellen, maar ik zag er zo'n leuke dingen mee voorbij komen, dat ik ze besteld heb. Nu nog tijd vinden om er mee aan de slag te gaan natuurlijk, maar de eerste kaart is al gemaakt. De ontvangster heeft het al ontvangen en was er volgens haar moeder erg blij mee ;)

Helemaal zeker was ik niet of ik hem 'af' genoeg vond, maar ik heb hem toch gelaten zoals hij was en ben er tevreden mee! Wat vinden jullie: moest er nog iets bij? Een SU collega demo op Facebook deed de suggestie van misschien de achtergrond embossen, dat was inderdaad erg leuk geweest!Als je op Pinterest op deze dies zoekt, komen de leukste dingen voorbij. Op de planning staat o.a. nog een leuk lipstick doosje en een leuke treatholder, dus hou m'n blog in de gaten!!

Wil je ook deze leuke framelits bestellen of iets anders uit de geweldige catalogus van Stampin'Up dan kun je nog tot 30 mei a.s. gebruik maken van de extra hostess euro's! Wil je meer weten, stuur me een berichtje!

2 opmerkingen:

  1. jaaaa leuk he!! ik moet er ook nog meer mee doen hoor maar ben uiteindelijk ook blij dat ik ze tóch heb :-)) Leuk gedaan hoor!! Xx Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk toch. Misschien nog een kleine tekst erbij...Maar die zul je wel aan de binnezijde gedaan hebben.

    Liefs, Gerda

    BeantwoordenVerwijderen