dinsdag 11 juni 2013

Sneak peek no. 1

Oftewel ... voorproefje van de nieuwe catalogus.

Één van de leuke voordelen van demo zijn, is dat je een maand eerder al een aantal producten mag voororderen, zodat je er projecten mee kan maken en kan laten zien aan je klanten. Er zijn nog veel meer voordelen, dus ik zou zeggen ... kom in ons team!! Wil je hier informatie over, mail me dan!

Enfin, ik was gebleven bij de voorproefjes waarvan hier de eerste. Het is natuurlijk nog even wennen met de nieuwe kleurtjes en producten, dus ik blijf oefenen ;)

Op de foto niet zo heel goed te zien vind ik, maar dit is Melon Mambo roze (natuurlijk) met 3 nieuwe producten: het designpapier (het is geweldig, ik het echt nog veel leuker) en de stempelset met bijpassende pons. Toen ik deze al had gezien in de online US catalogus dacht ik ... mhwahhh, maar hij is echt super leuk, zowel de set als de pons! Ik heb een extra layer gemaakt door het effen exemplaar doormidden te knippen en vast te lijmen. Beetje simpele kaart, maar ben gek op de kleurtjes!

Morgen is nummer 2 aan de beurt!

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a very pretty card!!!! I love how vibrant and cheerful it is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Enige pons en stempel!! Moet ik ook hebben..haha. Papier is ook leuk. Beetje "Hollands"
  Heb nog wel wat ponsen nodig om m'n collectie aan te vullen, maar dat komt van lieverlee wel ;-)Ik zit met smart te wachten op de volgende creatie!

  liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke sneakpeaks heb je gemaakt Anne-Marie! Die zalm creatie vind ik ook toppie.
  x Caro

  BeantwoordenVerwijderen