dinsdag 13 augustus 2013

Bloemen

Het idee voor deze kaarten kwam ik op Pinterest tegen. Dat is toch zo'n geweldig iets, je kunt er echt voor alles ideetjes op doen. Ik zit er natuurlijk voornamelijk op voor kaarten en andere papieren frutsels, maar ook voor interieur ideetjes en recepten kun je er heerlijk surfen!
 
Enfin, terug naar de kaarten ;)
 
De basis is wit cardstock, de stempel Pleasant Poppies. Dit is een grote achtergrond stempel, maar die je ook gedeeltelijk kan gebruiken (of zoals ik handiger vind, in tween heb geknipt) voor iets kleinere kaarten. Ik heb het gestempeld in Black Stazon op DSP uit het de oude SU catalogus. Maar je kunt hiervoor ook goed de nieuwe achtergrondstempel 'Dictionary' gebruiken en deze staat in het nieuwe boek! Ingekleurd met de blenderpen en de inktpads Melon Mambo, Pool Party en Summer Starfruit. Beetje glitter en een Nederlandstalige tekststempel (de voorkeur bij rouwkaarten gaat hier in de omgeving voornamelijk naar uit, dus ik kon voor deze geen SU stempels gebruiken helaas). 
 

 
Dit is de stempel in zijn geheel, prachtig he! Als je hierop Googled, kom je de meest geweldige creaties tegen.

2 opmerkingen:

 1. Oh don't you love PINTEREST?! Ikke wel hoor.
  Een hoog pikinski gehalte.
  Ik vind je kaartjes helemaal geweldig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mag van mezelf niet te vaak op Pinterest maar als ik al eens ga kijken zie ik alleen maar leuke dingen en zó handig dat je alles virtueel op een prikbord kan zetten.
  Ik vind je kaarten heel leuk. Ga nu twijfelen of ik deze stempel niet ook nodig heb!!!
  Groetjes,
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen