zaterdag 28 september 2013

Stampin'Up bijeenkomst Apeldoorn


Een van de leuke voordelen van demonstrator zijn bij Stampin'Up is dat er verschillende bijeenkomsten worden georganiseeerd waar je naar toe kunt en gisteren hadden we er eentje in Apeldoorn. Je krijgt de laatste nieuwtjes te horen - die je dan even voor je moet houden maar ik kan zeggen ... houd m'n blog in de gaten want er komen weer geweldig leuke dingen aan - je doet een make-and-take, je swapt (ruilen van kleine projectjes, erg leuk voor ideetjes op te doen) en je ziet je team en andere demo's uit het land weer eens een keer. En vaak krijg je ook iets leuks plus wordt er een zgn. prize patrol (loterij zeg maar) gehouden. Helaas had ik daarmee pech, maar dat drukte de pret natuurlijk niet ;)

Om te beginnen bovenaan mijn swap plus bijbehorende badge. Gevraagd wordt een badge te maken met SU producten, net als de swap. Ik heb weinig tijd gehad (en genomen) de laatste paar weken, dus mijn swap was een swapJE, maar ... zoals mij verteld werd: met liefde gemaakt en dat klopt! Ik zou niet weten wat ik zonder crumb cake zou moeten, want ik geloof dat ik tegenwoordig alles hiermee maak!!
 
Gaan we verder met de swaps van mijn collega demonstrators. Sommige heb ik even wat groter uitgelicht, omdat ik ze bijzonder leuk vond!

Hier een totaalplaatje, het past er bijna niet op: wat een buit he? Net alsof je jarig bent!
Van team-meiden Maaike, Eveline en Elly en vooraan Erna.
  
van Jolan en Yolanda


Van Nina en kijk hieronder eens wat een schattige verrassing aan de binnenkant (die ik pas zag vanochtend natuurlijk)
 


Van Helene, hier werd bijna om gevochten en het kaarsje ... ruikt naar heerlijke appeltaart! 
 
En dit schatje is van Renate, wat een lieverd he?

Toen de make-and-take. Praktijk leert dat er meestal maar tijd is voor 1, dus heb ik de tweede meteen in m'n tasje gegooid (de bovenste).


Deze hebben we gemaakt. Toen ik die tasjes zag in het boek, dacht ik ... mmhwah, niet echt iets voor mij, maar je kunt er geweldige dingen mee doen en het stempelen erop gaat heel goed, met sponsjes werken en nog veel meer! Charlotte Harding - van Stampin'Up - liet veel projecten zien gemaakt met de kits in de Autumn-Winter catalogus, geweldig om te zien wat je er allemaal mee kunt maken (behalve de suggesties die gedaan worden bij de kit, zijn de mogelijkheden eindeloos).


Plus het afscheidscadeautje, geweldige spullen hebben we toch!

Doosjes, zakjes, stiffen zakjes én een SU USB stick met MDS erop.
Een demo gaf een presentatie over MDS, het digitale programma van Stampin'Up. Een vraag die gesteld werd, was wanneer er ook geprint kan worden, zoals dat ik de US al gebeurd. Daar was nog geen antwoord op, maar wordt wel verwacht, dus daar moeten we nog even geduld mee hebben. Ik kan je zeggen dat er daar fotoboeken, kalenders en kaarten lagen: supermooi, echt de moeite. Heb je de trialversie nog niet geprobeerd, ga dan snel naar m'n shop en bestel hem, 30 dagen gratis proberen. In de volledige versie zitten meer meegeleverde stempels, papiertjes e.d. maar het gaat erom dat je kunt uitproberen hoe het werk.

Ook via de shop is de 'Clearance Rack' nog lopende!! Ga snel kijken of er nog iets voor je bij zit!!

Zo, dat was een lang verhaal! Heel fijn weekend allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Hi Anne-Marie.
    Wat heb jij veel swaps ontvangen! GAAF!! Ik er zulke leuke dingen bij zitten. Zo heb je weer inspiratie genoeg. En die zakjes zijn ook al zo leuk. Fijn dat je zo'n leuke avond gehad hebt. Ben benieuwd naar al het nieuws. Maar daar moeten we natuurlijk weer lang op wachten.

    Liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je een superleuk verhaal gemaakt! En je foto's zijn ook leuk om te zien! We hebben zo te zien met dezelfde mensen geswapt (gelukkig :-)) Jouw swap vind ik ook echt het einde!! Xx Erna

    BeantwoordenVerwijderen