dinsdag 1 oktober 2013

Stampin'Up is jarig!


en dat zullen we weten ook!

Stampin'Up heeft weer van alles leuks en wel een nieuwe 'the best of' stempelset om mee te beginnen

Genaamd: 'Best of Sale-A-Bration. Hij is weer enig of niet? Je kunt hem bestellen voor 17,95 (clear). Ook zijn de andere sets nog beschikbaar, dus sla je slag: op=op!

Een ander leuk nieuwtjes is het volgende: als je een party boekt en een omzet van EURO 350,00 haalt - of een bestelling voor dit bedrag doet - exclusief verzendkosten, dan krijg je EURO 25,00 extra aan hostess euro's, dus EURO 80,00 totaal aan gratis cadeautjes!! Heerlijk toch ... 1 probleem is natuurlijk wat je gaat kiezen, want als jullie wensenlijst net zo lang is als die van mij ;)

Het derde cadeautje ... tja daar is een beetje onduidelijkheid over, wel of niet mogen vermelden, dus wacht ik nog even tot de officiele datum van 7 oktober, maar ... binnenkort is het een goed moment om in te stappen als demonstratrice, laten we het daar maar even op houden: hou het blog dus in de gaten!

Vergeet niet mijn shop te checken voor de nieuwste digital downloads van vandaag, er zitten weer erg leuke tussen! Heel makkelijk te bestellen met je creditcard, je kunt ze direct downloaden!
KLIK HIER!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten