woensdag 2 oktober 2013

Stap in!!

Nu houd niets je nog tegen!! Er is nu een geweldige actie van Stampin'Up! Join voor EURO 25,00!! Ja ... je ziet het goed: EURO 25,00!!!! En dat alles weer in het kader van de 25e verjaardag van Stampin'Up!!

Voor dit geld krijg je een klein pakketje en de business artikelen (formulieren e.d.). Het leuke is dat je bij de eerstvolgende order die je na deze aanschaf doet maar liefst 30% korting krijgt als je bestelt binnen 45 dagen en een bedrag vanaf EURO 200,00 hebt (exclusief verzendkosten). Normaal telt het starterspakket niet mee voor je omzet, maar het geld dat je nu uitspaart bij het starterspakket, kun je besteden aan je eerste order voor én 30% korting én telt mee voor je omzet, dus dat is dubbel feest. Plus dat je een gratis 2-maanden abonnement krijgt voor de SU website (waar je o.a. de online orders op ontvangt).

Maar ... let op: de actie loopt van 7 tot 21 oktober!!! Het gewone starterspakket is dan ook niet te bestellen.

Er zijn nóg meer voordelen natuurlijk: een gezellig team, een hele ondersteunende Facebook groep, nieuwe mensen ontmoeten, bezig zijn met je grootste hobby, leuke SU bijeenkomsten!! En een extra inkomen verdienen (als je het niet allemaal weer uitgeeft aan SU), etc. etc.!!

Heb je vragen? Mail me en ik help je verder!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten