vrijdag 1 november 2013

Beurs projectjes 3

En de laatste in de serie 'beurs projectjes' ...

Boekleggers zijn altijd leuk om te maken (een soort mini-kaartjes zeg maar) en voor de beurs had ik er een aantal in verschillende kleuren gemaakt. Met de laatste SU bijeenkomst zaten een paar swaps met uiltjes, o.a. van Elly Kreutzer en geïnspireerd daardoor zijn deze gemaakt. 
Thee drinken doe ik de hele dag door en met mij velen! Een thee-kaartje mag dan ook niet ontbreken in de collectie! Onderstaande stempel is de laatste tijd 1 van mijn favorieten, want ik gebruik hem ontzettend vaak! De achtergrondstempel (Dictionary) trouwens ook, onmisbaar in je stempelcollectie (en ook gebruikt bij de uiltjes hierboven). Neem hem wel in hout, dan heb je een iets stabielere ondergrond!
 


En met de feestdagen voor de deur heb ik ook nog wat wijnlabels gemaakt. 
Als afsluiter een foto van een cadeautje dat ik van vriendin Gerda kreeg. Het was al feest dat ze langskwam met haar man op de beurs, want het is een eindje tuffen, ik vond het zo ontzettend leuk!! En dan ook nog een cadeau krijgen ..  nou ja zeg!!
 
Heerlijke zeepjes die ik zelf nog had willen kopen om cadeau te geven in een leuk doosje. Maar deze blijven gewoon van mij! Enige zakjes om te pimpen, waarvan eentje al prachtig door Gerda zelf versierd plus twee foam padjes waarin ik m'n prikpen kan bewaren (maar die staat niet op de foto zie ik nu).
 
Nou Gerda meid, ontzettend bedankt!!! Ben er erg blij mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten