maandag 9 december 2013

Effe geen kerstkaarten!!

Ben jij ook al toe aan iets meer voorjaar ... nu al verkrijgbaar, de Valentijns stempelsets en nog meer leuke hebbedingen! Misschien wel een leuk idee voor onder die Kerstboom ;) Zijn ze niet geweldig??
Omdat het toch best lastig is om van een flyertje te zien wat het precies is, is hier een leuke link van een Amerikaanse Demonstrator die in een filmpje de producten toelicht: http://www.youtube.com/watch?v=oKk5gu_Kniw.

Het nieuwe jaar belooft sowieso veel goeds, want eind januari begint de jaarlijkse Sale-a-Bration! Dit houdt in dat je bij iedere EURO 60,00 (exclusief verzendkosten) die je besteedt, je een gratis product mag uitkiezen uit de speciale catalogus! En er zitten ook digitale producten bij! Ik kan jullie zeggen ... ze zijn echt enig!!! En voor niets, wat wil je nog meer?? Binnenkort alvast wat sneek peaks!
Wil je graag een workshop in deze periode boeken, neem dan snel contact met me op, dan leggen we het vast! Leuk voordeel is dat als je een party host met een bepaalde omzet, je extra hostess euro's krijgt om gratis producten mee uit te kiezen. En wil je instappen als demo, dan zijn er ook in deze periode voordelen! Vragen? Laat het me weten!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten