vrijdag 27 december 2013

In de schijnwerper serie, maak kans op een leuk verrassingspakket!


Dat de producten van Stampin’Up! superfijn zijn weten we natuurlijk al lang! Dat alles zo geweldig bij elkaar past qua vorm en kleur, de producten makkelijk in gebruik zijn en kwalitatief ontzettend goed, weten we ook!!

De aandacht gaat meestal uit naar de stempels, inkten, papieren en linten, maar er zijn zoveel meer fijne producten verkrijgbaar die ‘onmisbaar’ zijn in je collectie, dat ik in de komende blogberichten deze producten ‘in de schijnwerpers’ ga zetten.

Heb jij ook een favoriet waar je niet zonder kunt? Laat een commentaar  achter in 1 of meerdere van de blogberichten van de komende dagen en maak kans op een leuk Stampin’Up verrassingspakketje.
Voorwaarden:

- je mag zoveel mogelijk berichten achterlaten (leuk!!), maar per persoon geldt in totaal 1 deelname;
- laat je emailadres achter in het bericht;
- je moet woonachtig zijn in Nederland.


En als je jouw verlanglijstje gaat maken, bedenk dan dat eind januari de Sale-A-Bration periode weer begint: het jaarlijkse Stampin’Up! feest: bij besteding van iedere EURO 60,00 exclusief verzendkosten, kies je een GRATIS product uit de speciale SAB-folder!!
Plus extra voordelen bij het houden van een party en instappen als demonstratrice in ons team! Hou mijn blog in de gaten!
Morgen de eerste in de serie.

13 opmerkingen:

  1. Oh wat een leuke actie... Ik kan bv niet buiten de tombow lijn en de clearblocks...

    Groetjes Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En waar ik ook niet van buiten kan zijn Dimensionals en mijn kleine SU schaartje. Dat schaartje is echt een aanrader! Maar eigenlijk alles van SU is top!!

    liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk het klinkt als muziek in de oren spannend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave actie! Ik heb momenteel nog helemaal geen Stampin' Up producten, maar ben helemaal weg van de tekststempels die ik overal voorbij zie komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mia Feddahi m.feddahi@outlook.com29 december 2013 om 14:22

    Wat een super leuke actie! Ze hebben echt leuke en sfeervolle spulletjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Verschillende soorten stempels zijn altijd zo handig en linten natuurlijk en van die leuke uitsteekvormpjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw wat geweldig, Ik had op de libelle zomerweek een prijs gewonnen. Werd opgebeld door een consulente uit Pekela ofzo. Volgens haar had ik wat gewonnen, misschien wou ik nu wel bij haar langs komen voor wat leuks. Nou tot op heden heb ik nog nooit weer iets gehoord van deze fa. tot nu toe. Dus is dit jullie verkooptechniek? Ik hou niet zo van mensen wat leuks vertellen en later hier nooit op terug komen. Misschien is dit wel anders, maar toch, bij het zien van deze actie kwam toch helaas deze reactie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Janneke, je hebt helaas geen emailadres achtergelaten, dus ik hoop dat je dit berichtje leest. Heel vervelend van je ervaring. Was het een Stampin'Up! demonstratrice of was het een ander bedrijf? Laat je je emailadres nog even achter, anders kan ik je niet benaderen als je iets gewonnen hebt ;)

      Verwijderen
    2. Oh wat vervelend voor Janneke zeg. Ik zou er ook van balen. Kan me niet voorstellen dat het een SU demostratrice is geweest. Nou Janneke... Anne-Marie kun je vertrouwen hoor. Ik ken haar persoonlijk....

      Groetjes Gerda

      Verwijderen
  8. wat een leuke actie ik hou van de stempels. je kan ze echt overal voor gebruiken! ik ben blij dat mijn dochters nu ook wat ouder worden zodat ik het crea virus ook aan hun over kan dragen :)

    emmaenmare@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik kan echt niet buiten mijn kleine SU schaar. Die is zo ideaal!
    Groetjes Anita a.tuuk@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg leuk, ik doe graag mee, super een verrassingspakket.

    anneliese1970@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen