woensdag 1 januari 2014

In de schijnwerper … ponsen!

We beginnen natuurlijk met:

Een fantastisch, gezond en creatief 2014 toegewenst!
 
En dan snel verder met de laatste uit de serie 'in de schijnwerper!
 
Ponsen zijn onmisbaar in onze hobby. Ik ben een ramp met knippen, laat staan dat ik een stempelafdruk moet uitknippen. Gelukkig hoeft dat in veel gevallen niet, bij erg veel stempelsets heeft SU nl. bijpassende ponsen.
 
De ponsen van Stampin’Up! zijn van een erg goede zware kwaliteit (maar licht in gebruik) en dat verklaart de prijs van rond de EURO 20,00 per pons. Echter kan ik uit ervaring spreken dat ze jarenlang meegaan (en de goedkope niet!). Ik heb er drie die al jaren oud zijn en nog als boter snijden door papier!
 
Stampin'Up! ponsen zijn erg makkelijk op te bergen, want je kunt ze plat dichtklikken en zo makkelijk neerleggen zodat ze minder ruimte in beslag nemen.
 
Er zijn figuurponsen, labelponsen, hoek- en randponsen, feestponsen, scallops, ovalen, cirkels, zgn. wings (uilen, vlinders, vogels), hartjes en bloemen. Als daar niets voor je tussen zit ;)
De ponsen zijn te vinden vanaf pagina 180 en onderverdeeld in bovengenoemde categorieën. De mogelijkheden zijn echt oneindig!  
 
Mijn allereerste pons was deze en dan nog in de oude zwarte uitvoering!
 
 
Wat ik zo geweldig vind, is dat Stampin’Up! tegenwoordig de zgn. bundels aanbiedt: een stempelset in combinatie met de bijbehorende pons voor een voordelige prijs (15% korting). De Flower Shop bundel (EURO 35,75 in clear uitvoering of EURO 40,95 met de houten stempels) is daar een mooi voorbeeld van.
 

 
 
Deze bundle is ook erg veelzijdig.
 
En wat dacht je van deze prachtige Six-Sided Sampler Bundle!
 
Wat is jouw favoriet??
Laat een bericht achter en maak kans op een Stampin’Up verrassingspakket.
Zie ook mijn bericht van 27 december.
 
Voorwaarden:
- Je mag zoveel mogelijk berichten achterlaten (leuk!!), maar per persoon geldt in totaal 1 deelname.
- Laat je emailadres achter in het bericht.
- Je moet woonachtig zijn in Nederland.
  
 

1 opmerking:

  1. Wiesje Littel-Flick1 januari 2014 om 18:31

    Beste Anne-Marie, de Flowerpons vind ik de allerleukste pons die er is! Ik zou ook graag informatie willen over de mogelijkheden! En doe ik dan mee met je loting ;-)

    litthel apestaartje upcmail punt nl ( dit ivm spam )

    BeantwoordenVerwijderen