zondag 12 januari 2014

Sneak Peek 1!

Omdat eind januari de nieuwe Spring/Summer Catalogus van Stampin'Up! uitkomt PLUS de Sale-A-Bration periode begint - je weet wel ... gratis producten bij je bestellingen - de komende week iedere dag een sneak peek, als voorproefje voor al het leuks dat er weer aan staat te komen.

Het voordeel (o.a.!) van demonstratrice zijn is dat je een maand voorafgaande aan de nieuwe catalogus je al de producten kunt bestellen, zodat je voorbeelden kunt laten zien! Wil jij dat ook? Word demo in ons gezellige team!

Of het komt dat ik nu al zin in de lente heb weet ik niet, maar je hebt altijd wel een bepaalde voorkeur voor producten en ik vind deze catalogus en SAB producten wel érg leuk! Mooie kleuren, geweldige nieuwe handige spullen!! En die papiertjes ... zucht!

De eerste van de serie er eentje van 1 product, waar ik helemaal wild van ben ... ja WILD! Vandaag en nog 4 dagen erna voorbeelden met dit geweldige 'ding'! Het is een pons, een pons waarmee je tags kunt ponsen, de lengte bepaal je zelf, de breedte staat vast (2 inch, 5,1 cm). Er zijn twee uitvoeringen, ik heb die met een geschulpt randje.

Vandaag waar het voor 'bedoeld' is (nou ja, wij zijn er natuurlijk goed in om dingen juist voor andere creaties te gebruiken dan waar het voor bedoeld is): tags!


De - enige ook - foto is met de telefoon gemaakt, omdat de camera even 'zoek' was ...
Ik geloof dat alles wat ik maak niet zonder Crumb Cake is, maar het is zo veelzijdig!

Alles komt uit de nieuwe catalogus! Bij de banner stempels zijn bijpassende framelits verkrijgbaar, maar toen ik deze maakte, waren die nog onderweg ;) Dus even met de hand geknipt!

Worden jullie al hebberig???

5 opmerkingen:

 1. Jaaaa.. Die pons... Hebben, hebben.... Maar nog even wachten.

  Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh! Wat zijn deze leuk, echte hebbedingetjes!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die label komt me bekent voor.....Bedankt voor het terug sturen van mijn oude Stamping-Up boek en de nieuwe folders.
  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen