zaterdag 11 januari 2014

Swapperdeswap!

Dit weekend vindt het zogenaamde 'Pinkies-weekend' plaats! Alle Stampin'Up! demonstrators die vallen onder Michelle Last komen bijeen en wisselen informatie uit, freubelen erop los en ... swappen! Swappen houdt in dat je een projectje maakt voor alle aanwezigen en deze onderling ruilt. Als je een grote groep hebt (en je hebt er zelf ook genoeg gemaakt!) dan ga je met een lading nieuwe ideetjes naar huis! Geweldig toch, net Sinterklaas!

Helaas kon ik door omstandigheden vandaag onverwacht niet deelnemen, maar morgen ben ik er wel bij en dat is de 'freubeldag', blij dat ik die niet mis ;)

Ik heb er 60 gemaakt, als het goed is genoeg!
Maar voor het zover was, leek het wel een ontplofte bende ...
Ik dacht met een bepaalde kleur aan het werk te zijn, maar achteraf was het de verkeerde kleur rood, maar ach ... ik ben tevreden met het eindresultaat en hopelijk mijn 'collega's' ook!!
En zo niet, hebben ze een goedmakertje in de vorm van chocolaatje ... (2 eigenlijk!).

Hier de 'Pool Party' uitvoering!


Ik heb mijn onmisbare Envelope Punch Board gebruikt om dit kleine doosje te maken, Crumb Cake cardstock voor het doosje, de geweldige Gorgeous Grunge stempelset (gestempeld met Crumbcake) en de Nederlandse Sentimenten, de Bird Builder punch voor het takje en de Itty Bitty punchset voor het kleine bloemetje. Het bling bling papier is ook van Stampin'Up, erg geliefd hier in de knutselhoek! De glittersteentjes en pareltjes (rode versie) zijn niet van SU (ik greep mis in de voorraadkast!).

Wat denken jullie, kan ik er morgen mee voor de dag komen?

2 opmerkingen:

  1. Erg leuk Annemarie! Jammer dat ik er geen krijg! hihihihi. Veel lezier morgen!

    Groetjes Margret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh.... Wat schetig!!! Ik wil wel graag de maten van het doosje..... Heel veel plezier morgen.

    X Gerda

    BeantwoordenVerwijderen