woensdag 5 februari 2014

Tag Topper Punch ...



Kun je verliefd zijn op producten of ben je dan zielig ;) Ik ben natuurlijk dol op alle producten van Stampin'Up! maar heb ook mijn favorieten. Eentje ervan is al voorbij gekomen natuurlijk, de Tag Topper Punch. Je kunt er een workshop mee boeken (zie tabblad boven aan mijn blog) en 1 van de dingen die je dan maakt is een kaart met een geweldige sluiting met deze punch.

De versie van Heidi Crans, prachtig he?
Op Facebook is een groep met allemaal 'SU-verslaafden' die hun creaties delen. Eentje ervan is Heidi Crans en zij liet een enige kaart zien in dit format. Ze had hem gemaakt in een workshop bij mijn Stampin'Up 'chef' (we noemen dit eigenlijk upline, maar dat vind ik een beetje een suf word haha)  Caroline van der Straaten en ik vind hem zo mooi, dat ik hem nagemaakt heb. Vind de kleuren van Heidi mooier, maar om hem nu helemaal te stelen leek me ook niet gepast.



en zo is de binnenkant
En wat denk je ... jullie ook al verliefd?? Als je de leuke workshop bij me boekt, krijg je korting als je de punch aanschaft ... kijk snel voor meer informatie op het tabblad hierboven!

3 opmerkingen:

  1. Hoi Annemarie, kan me voorstellen dat je verliefd bent op deze pons. Hij is erg mooi en op verschillende manieren te gebruiken. Groetjes, Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Anne-Marie, chefke vind 'm in jouw kleuren ook heel super gaaf! :)
    x Caro

    BeantwoordenVerwijderen