zaterdag 21 juni 2014

Nog een paar nachtjes slapen ...

... en dan is het eindelijk zover! De nieuwe catalogus gaat van start, JIPPIE!!!


Heb jij hem al in huis? Zo niet, geef me een seintje en hij komt voor EURO 5,00 jouw kant op! De verzendkosten hiervan zijn in de maand juni nog voor mij!

Ik heb de catalogus naast m'n bed liggen, is dat verslaafd of niet? De wensenlijst groeit en groeit, ik streep en zet er weer iets anders bij ... en begin dan helemaal opnieuw! Zijn er meer dames die dit doen? En wat zijn jullie favorieten?? Hier wat high-lights van mij:

 • De nieuwe In-Color kleuren 2014-2016 zijn weer erg mooi, totaal anders dan die van 2013-2015 en dat is natuurlijk ook de bedoeling, zo is er voor ieder wat wils.
 • Nieuw in het SU-assortiment dit jaar zijn de Blendabilities, de alcohol markers (vergelijkbaar met o.a. Copic Markers) in de vertrouwde Stampin’Up! kleuren. Ik ben erg benieuwd hoe ze zijn en hoop er snel iets van te kunnen laten zien.
 • Het Design papier is ook weer geweldig, daar ben ik echt aan verslaafd! En erg fijn voor de kaartmakers onder ons: er zijn dit keer 2 paper pads met kleinere afmetingen papier in prachtige kleuren.
 • Ben jij al bekend met Project Life? Het is een nieuwe manier van scrapbooken oftewel het verwerken van foto’s en (reis)verhalen. Was voorheen vaak het grote formaat van 12x12 inch populair, nu wordt er op kleiner formaat gescrapt. Van albums en inlegbladen tot insteekkaarten en uiteraard stempels, ponsen en mallen! Een gedeelte is nu al verkrijgbaar, de rest volgt 1 juli!
 • Ben je niet zo’n held in kaarten maken en vind je het soms moeilijk hoe je ze moet versieren? SU heeft weer nieuwe  kits waar alles al in zit om je kaarten te maken; papier, stempels inclusief clearblock en inkt, enveloppen, lintjes en embellishments. Probeer het eens uit! Het is geweldig!
 • In de catalogus staan nu ook de digitale downloads voor ons programma My Digital Studio, zodat je een beter beeld hebt wat er allemaal verkrijgbaar is, maar ook wat je er allemaal mee kunt maken! Veel dus ;)

De catalogus start 1 juli en dan kan er in de webshop besteld worden. Wil je meedoen met de verzamelbestelling van 2 juli, dan maak je kans op een verrassingspakket waar o.a. deze stempelset in zit:


Voor iedere EURO 40,00 die je besteedt in deze verzamelbestelling (exclusief verzendkosten) of een veelvoud hiervan ding je mee! Ik heb dan wel uiterlijk 1 juli je lijstje nodig (met betaling).

Nog 10 nachtjes slapen ... zucht!

1 opmerking:

 1. Jaaaa. .. Ik ben al met m'n lijstje bezig. Komt goed!

  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen