vrijdag 4 juli 2014

Blendabilities, meer mogelijkheden!

Het was de planning om voor vandaag nog wat nieuwe producten te laten zien, maar mijn order komt hopelijk of vandaag of anders morgen binnen, dus dat komt later.

Nu een paar extra mogelijkheden met de Blendabilities, de nieuwe alcohol stiften van Stampin'Up!, waarvan een groot gedeelte al vanaf 1 juli beschikbaar is en de rest vanaf 1 augustus a.s.

Als eerste worden de stiften natuurlijk gebruikt om afbeeldingen in te kleuren, met of zonder schaduweffect. Ik bedoel: het is de bedoeling om schaduw aan te brengen, maar niemand houdt je tegen als je dat niet doet ;) Soms is het ook heerlijk om gewoon lekker in te kleuren!

Maar er is veel meer mogelijk. Misschien heb je al filmpjes voorbij zien komen met producten die gebruikt zijn om te kleuren, anders dan afbeeldingen, met de Copics of andere alcoholstiften.
Het werkt super simpel, kijk maar. Ik heb voor alle voorbeelden de middelste stift gebruikt van de kleur Old Olive:

Het is best lastig goed te laten zien op een foto, maar hopelijk krijg je zo een idee.
Dit is een stukje Organza Ribbon ingekleurd met de Blendability. Met lange halen inkleuren, net zolang tot je tevreden bent over de kleur en even laten drogen.


Dit is nog een oud stukje wit Stitched Ribbon die ik wilde hergebruiken.

Dit is een stukje Baker's Twine die bij een kit zat en over was, maar als je een niet te donkere pakt, maar het niet zoveel uit welke kleur je neemt. Ook met lange 'vegen' en een paar keer rollen, zodat je alle kanten goed hebt geraakt.

Dit is Seam Binding in oorspronkelijk de kleur Very Vanilla.

Dit is een hartje uitgeponst met de hartjespons uit de nieuwe pons-set 'Itty Bitty Accents Punch Pack' uit Glimmer Paper, ingekleurd met de Blendability, even afdeppen met een keukenpapiertje, want omdat er relief in het papier zit, kan het een beetje afgeven. Kijk dus uit met je projecten hiermee.

Dit is een Vintage Faceted Button, boven- en onderkant ingekleurd. Ik zie nu op de foto dat hij een beetje gevlekt is, dus ik zal voortaan alleen de bovenkant doen, want dan heb je daar minder last van.
Rhinestones, parels, knoopjes, het gaat allemaal. Even oefenen en je hebt de embellishment in de juiste kleur, geweldig toch??
Oh ja ... je kunt er wel vieze vingers van krijgen ;)

1 opmerking: