woensdag 27 augustus 2014

Acties, snel!!!

Ik wil jullie even aan een aantal acties herinneren die bijna op het punt staan te eindigen!! Het zou jammer zijn als je daardoor een geweldige actie misloopt! Komen ze:

- Vandaag eindigt de zogenaamde 'carryover' lijst; hier staan de producten op die in de vorige uitgave van de Herfst-/Wintercatalogus stonden. Zolang de voorraad strekt, je vindt het HIER. Wil je dus nog graag iets aanschaffen uit deze lijst, kan dat alleen nog vandaag online in mijn webshop.

- De geweldige Big Shot actie eindigt 31 augustus a.s. Als je een Big Shot aanschaft, krijg je er gratis een bundel bij! Deze bundel bestaat uit een sets framelits én een stempelset! En heb je hem al, zijn de bundels met korting verkrijgbaar. Je vindt er alles over in mijn webshop!
- De demo-instap actie eindigt op 29 augustus!! Wilde jij altijd al een grote order plaatsen en/of als (hobby) demo starten, dan is het nu de tijd!! Je koopt voor EURO 129,00 het starterspakket en je mag voor EURO 195,00 aan producten uitkiezen (en dit is inclusief 5,95 verzendkosten!). Normaal gesproken is de actie al aantrekkelijk, nl. EURO 175,00 aan producten, maar dit is natuurlijk geweldig!! Niet vergeten: 29 augustus eindigt het!! Kom in ons team, je krijgt er veel gezelligheid voor terug, leuke bijeenkomsten, informatieve Facebook groepen, korting uiteraard en nog veel meer leuks!

- Er zijn weer weekly deals! Ze eindigen gelukkig pas volgende week dinsdag :) Dit zijn ze van deze week:
- En last but not least ... de nieuwe Herfst-/Wintercatalogus gaat 28 augustus in, dat is al morgen JIPPIE!!! Als je de catalogus nog niet in huis hebt, mail me en je betaalt alleen de verzendkosten. En vanaf morgen vindt je hem hier ook online.Vrijdag 29 augustus gaat er weer een verzamelbestelling de deur uit! Wil je besparen op de verzendkosten of je spulletjes hier komen ophalen, laat het me vandaag of morgen weten en het gaat mee in de bestelling! Maar je kunt uiteraard ook in mijn webshop bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten