woensdag 20 augustus 2014

De feestmaanden komen er weer aan!

En bij de feestmaanden denk je natuurlijk aan cadeautjes!! En Stampin'Up! denkt natuurlijk mee, want in de nieuwe catalogus die 28 augustus a.s. in gaat - heb je hem nog niet in huis, bestel hem voor me voor alleen de verzendkosten - staan behalve de meest prachtige stempels en designpapiertjes ook ontzettend veel producten in het teken van 'Verpakking'. Geweldig mooi inpakpapier, mallen om doosjes mee te snijden (ik heb hier al een voorproefje van laten zien), een punch board voor het maken van doosjes en ook ... kant-en-klare verpakkingen zoals zakjes en doosjes!
 
Één van deze doosjes, zijn de onderstaande doosjes. Kant en klaar, je hoeft ze alleen nog maar te versieren en in elkaar te vouwen. Heel stevig en een super leuk formaat (2x2 inch oftewel 5.1x5.1 cm). Zijn ze niet enig??
  
Die met het blauwe labeltje en bloempje heb ik door een embossingfolder gehaald. Het staat erg leuk, nadeel alleen is dat het motief op de bovenkant en 2 zijkanten natuurlijk net het omgekeerde zijn van de rest, omdat je hem op een bepaalde manier in je folder legt, maar ik vond het niet storend.
 
De uitvoering in very vanilla en early espresso is bestempeld met bloemen uit de veelzijdige set Flower Patch en afgewerkt met een lintje en wat pareltjes.
 
Altijd handig om in het voren te maken, leuk voor wat snoepjes of geld voor een verjaardag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten