maandag 11 augustus 2014

Hondjes ...

altijd leuk! Nou ja, niet als het pijpenstelen regent en jouw hond vindt het heerlijk om erin te banjeren en niet zoals veel andere honden snel een plasje doen en weer naar huis rennen!


Maar enfin, wij hebben dus Job en Job komt vandaan bij Loenerhof vandaan. Nu had zijn moeder Zoƫ een ongeluk in het bos gehad en was gewond geraakt. Er na heeft ze ook nog allerlei complicaties gekregen, heel vervelend, maar het gaat de betere kant weer op! Ik had al weken de planning een kaartje te maken, maar het kwam er niet van, maar nu is hij eindelijk klaar! Ik gooi hem zo op de bus, dus hopelijk is 'ie op bestemming voor dit bericht verschijnt!Ik heb er maar meteen twee gemaakt, de rode is voor moeder-hond. Wat vinden jullie?

De rode kaart heeft als basis het nieuwe kraftpapier, de blauwe de Crumb Cake, zodat jullie goed het verschil kunnen zien.
De stempelset komt uit de nieuwe catalogus en heet 'Hot Diggity Dog' en heeft erg leuke afbeeldingen van verschillende hondenkopjes en -lijfjes. De basiskaart is gemaakt met de  Circle Card Thinlit. Ik heb hem alleen ingekort tot een vierkante kaart.
 

 

2 opmerkingen:

  1. ohh..helemaal top! Wel sneu voor de moeder van Job zeg. Gelukkig dat het beter gaat. Wat ben jij toch ook attent zeg! Ik persoonlijk vind de blauwe het mooist..wel een snoezig set zeg. Ik vind die set met katten ook al zo leuk...zucht...

    liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze stempelset is echt te gek en de katten set ook. Je kaarten zijn super.
    Eveline.

    BeantwoordenVerwijderen