zondag 10 augustus 2014

Voorproefje ...

We moeten er nog even niet aan denken, maar bij Stampin'Up! is het najaar al begonnen! De herfst-/wintercatalogus ligt klaar en wij als demo's mogen een maand eerder al spulletjes bestellen en laten zien! En het is natuurlijk weer te leuk om waar te zijn: zo'n leuke producten voor projecten voor het najaar en de winter, of gewoon nu natuurlijk!

Vandaag wil ik jullie al een voorproefje hiervan laten zien, het is een schattig doosje, gemaakt met een nieuwe thinlit die. Supermakkelijk te maken: je stanst 2 onderdelen uit - met de Big Shot die je tot en met eind augustus in een speciale bundel-aanbieding hebt - plakt het in elkaar en klaar is Kees of in dit geval Anne-Marie! Versieren, labeltje eraan (bij de thinlit zitten ook nog 3 enige labeltjes) en je hebt een geweldig leuk cadeautje. Voor snoepjes, een loom-armbandje of geld voor een verjaardag: allemaal mogelijk!
Ik heb er nog een bijpassend grappig kunststof snoepje bij gemaakt, gevuld met pepermuntjes.

 
  
 
 
Gebruikte kleuren zijn Lost Lagoon (ook het mooie lint staat in de najaarscatalogus) en Whisper White, het Design Papier is het Flower Pot papier, leuke frisse kleurtjes!
 
Wil jij ook de najaarscatalogus bestellen? Voor alleen de verzendkosten (EURO 2,56) is hij voor jou!? Stuur me een mailtje en hij komt jouw kant op!
 
De weekly deals laat ik nog even zien. Ze zijn te bestellen tot en met dinsdag a.s. via mijn webshop of via email.
 
 

1 opmerking: