vrijdag 12 september 2014

Tags in een doosje!

Deze week (als dit bericht verschijnt, was dat gisteren) komen twee dames hier heerlijk een ochtend freubelen! En ik heb zitten bedenken wat we eens konden maken. 'Rendieren' werd er al geroepen ... die zal ik ook klaarzetten (er zit een kleintje in die enige nieuwe set 'White Christmas'), maar dit leek me ook erg leuk!
 
Labeltjes stempelen is altijd leuk, vooral als niet iedereen stempelervaring heeft. Je hoeft dan maar met kleine stukjes te werken en dat is prettig in het begin. We hebben natuurlijk de Tag Topper Punch, maar de nieuwe Note Tag Punch uit de Holiday Catalogue is ook erg leuk! Iets kleiner formaat, geweldig! En labeltjes hebben we altijd nodig, nietwaar?
 
En labeltjes horen natuurlijk in een doosje, dus die maken we er natuurlijk bij. 'k Heb zelf de maten bepaald aan de hand van de labeltjes (er passen er makkelijk 6 in) en het zit zo in elkaar.
 
Het Coastal Cabana Cardstock is bestempeld met een bloemenstempel uit de Pictogram Punches stempelset. De grote bloem komt uit de Flower Shop set. met bijbehorende pons. En de takjes komen van de Bird Builder Punch.

Het doosje opent aan de bovenkant. De touwtjes van de tags piepen er stiekem even uit!

De (blauwe) helft van de tekststempels is van Stampin'Up! en de andere (roze) helft is van een ander merk.


Per ongeluk heb ik ander kraft papier gebruikt, in de verkeerde stapel gegrepen zeg maar ;) Maar het Kraftpapier van SU is er geweldig voor!
Wil jij ook een workshop boeken? Neem contact met me op en maak ook als cadeautje voor de Sint of Kerst voor je familie of vrienden zo'n leuk doosje! Maak je liever Kerstkaarten, natuurlijk ook geen probleem!!

Gebruikte materialen:

En er is ook nog een bijpassende stempelset bij de punch en dat is deze, erg leuk voor algemeen plus feestdagen te gebruiken!

3 opmerkingen:

 1. Onwijs leuk doosje. En ik vind de labels ook al zo leuk!
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gaaf doosje!
  En die labeltjes....te schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee voor een workshop en natuurlijk weer prachtig uitgevoerd. Dat je ander kraftpapier hebt gebruikt vergeven we voor deze keer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen