dinsdag 21 oktober 2014

Swaps en cadeautjes uit Brussel!

Zoals je in mijn bericht van gisteren kon lezen, zou ik vandaag laten zien waarmee mijn koffer vol zat op weg naar huis (hij wilde niet meer dicht, dus moest er een losse tas bij).

Op een conventie krijg je veel cadeautjes! Van je collega-demonstratrices, van Stampin'Up! zelf, van je kamergenoot (zie gisteren) en wat is er nou leuker dan dat!!?? Ik laat niet alle swaps zien, want het waren er 'teveel' (kan nooit teveel zijn natuurlijk), maar een impressie!

Dit waren de producten uit de workshops. De bovenste cardbox had ik gisteren al getoond, de onderste hebben we niet gedaan, want we wilden ook rondlopen, dus ook die gaan we lekker nog thuis maken!

Dit waren de cadeautjes van SU! Om blij van te worden toch? De twee linker sets wisten we, de rest niet!

Hier een impressie van de swaps, ik had helaas cola in mijn swaptas geknoeid, dus niet alles is heel gebleven helaas :(

Dit cadeautje kregen we van mijn 'chefke' Caroline van der Straaten, is het niet geweldig!
En dit was de binnenkant. Correspondentiekaarten met bijbehorende enveloppen met mijn eigen initiaal!!
Dit was de swap van mijn 'chauffeur' Jacqueline Kruining en het koffiekopje (is het niet snoezig) kreeg ik bij haar thuis, samen met een boterham pindakaas met witte chocoladehagelslag ... het einde!
Hier de cadeautjes van Anne-Marie Breuskens, in het doosje zit een kleine versiering voor je schaartje, prachtig gemaakt, ik zag het pas toen ik thuis kwam!
Deze is van Maaike de Ridder, is het geen dotje! Wat een werk heeft zij gehad, want ze had er niet 10 gemaakt hoor, maar liefs 2 manden vol!! En dat labeltje is het einde! 
Jenni Pauli uit DuitslandEn als klap op de vuurpijl kregen we allemaal een eigen initiaal-stempel, echt SU-PER!


1 opmerking:

  1. Wat een verwennerij! Had je nog wel genoeg plek in je koffer?
    SU-per allemaal.

    Liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen