donderdag 27 november 2014

Effe doorbuffelen was het ...

Afgelopen weekend heb ik samen met Floor op de Creatief & Lifestyle Fair in Millingen a/d Rijn (dorp dichtbij) gestaan. Wat was het een gezellig weekend! Allemaal standjes met mede-creatievelingen, dat is toch geweldig??

Maar vooraf altijd veel werk: je wilt genoeg voorraad hebben zodat je ook nog wat kan verkopen (lastig, want deze creatieve bezoekers maken natuurlijk het liefst alles zelf) en de mooiste voorbeelden laten zien. Plus de aankleding is net zo belangrijk, kortom: weken in de rommel hier (manlief werd er gék van). Maar het was het waard hoor!

Ik heb wat foto's gemaakt van mijn stand, maar met de telefoon, niet heel erg duidelijk.

Mijn steun en toeverlaat was er ook helemaal klaar voor!

Eindelijk mijn kaartenrek!!

De voorbeeldenhoek was eigenlijk nog te klein!

Ook bij het boeken van een workshop via de fair, kon men kans maken op deze prachtige set! Heb jij je al ingeschreven? Het kan nog in de maand november!!Lekker freubelen gaat natuurlijk gewoon door!

Als bedankje voor de mensen die zich inschreven voor de nieuwsbrief, die iets kochten plus voor mijn swap (ruilcadeautje) voor mijn collega demo's die ik vrijdagavond weer ga ontmoeten op een leuke Stampin'Up! bijeenkomst in Nuland, moest er natuurlijk iets leuks gemaakt worden. Ik was al weken aan het bedenken wat het moest worden, tot ik Jacqueline Kruining ontmoette; zij had toch zo'n leuk idee en het lieve was dat ik het zo maar mocht stelen! Bedankt lieve Jacqueline, men was erg verrast door het leuke cadeautje.
Ik laat nog niet alles ervan zien, aangezien de swap een beetje geheim moet blijven, maar het voorwerk kan ik wel laten zien (de handigen onder ons, weten toch wel wat het gaat worden haha):

Stempelen, ponsen, plakken, pijn in de handen kreeg ik ervan!
En natuurlijk de hulptroepen ook hier weer ingeschakeld!
Na vrijdag zal ik het totale plaatje laten zien!

Wil jij ook van die mooie cadeautjes ruilen met je nieuwe collega's op zo'n leuke Stampin'Up! bijeenkomst? Of gewoon lekker profiteren van de geweldige kortingen die je als demonstratrice krijgt?? In mijn bericht van een paar dagen geleden, HIER te vinden, lees je hoe je nu supervoordelig kunt instappen! Voor bijna EURO 97,00 instappen, maar voor EURO 175,00 producten mogen uitkiezen ... zonder verzendkosten! Ga snel kijken, de actie loopt nog tot 2 december a.s.
1 opmerking: