zondag 23 november 2014

We love SALE!!

Van dinsdag 25 november tot en met dinsdag 2 december a.s. heeft Stampin’Up! de meest geweldige actie die ze tot nu toe hebben gehad!!

Ik zet het even voor je op een rijtje:

 • Als je in die week een starterspakket uitkiest, krijg je maar liefst 25% korting!!! Dus … je kiest voor EURO 175,00 de producten uit die je zelf wilt - ponsen, papier, lintjes, inkten, doosjes, stansen, alles - uit alle 3 (!) lopende catalogi en je betaalt maar EURO 96,75 in plaats van EURO 129,00.
 • Maar dat is niet alles!! Je ontvangt ook nog eens een 5% extra cash bonus over je aankopen uit de maand december.
 • Als je daarbij optelt dat je eerste order na je starterspakket je geen 20% maar 30% korting krijgt, wordt het wel heel aantrekkelijk om in mijn team in te stappen!

Heb jij je Sint- of kerstverlanglijstje al gemaakt? Staat daar – net zoals bij mij – veel (of eigenlijk alles) van Stampin’Up! op? Dan is het NU de tijd om van deze aanbieding te profiteren!! Waar anders kun je zoveel voordeel oplopen dan in deze week?

Vind je het griezelig klinken ‘demonstratrice’ worden? Hoeft niet, want er zijn alleen maar voordelen en geen verplichtingen;

 • Te beginnen natuurlijk met die geweldige Starterskit die je zelf samenstelt. Als je het lastig vindt wat je moet kiezen, help ik je er natuurlijk graag bij.
 • Standaard 20% korting op de Stampin’Up! producten.
 • Voor de eerste order binnen 45 dagen na je aanmelding (vanaf EURO 200,00) is dit zelfs 30% korting!
 • Jij krijgt als eerste alle nieuwtjes te zien en te horen. En als demo mag je altijd 1 maand voorafgaande aan een nieuwe catalogus de producten al pre-orderen en heerlijk uitproberen.
 • Als je het iets lijkt, kun je naar de Stampin’Up! en teambijeenkomsten in Nederland en zelfs daarbuiten! Je ontmoet hier je demo-collega’s, deelt ideetjes, hoort de laatste ‘roddels’ in SU-land en nog veel meer! En als je het niet leuk vindt, is het ook prima!
 • Ook zijn er verschillende Facebook-groepen waarin je deel kunt nemen, erg gezellig en heel informatief!
 • Je vult alles zelf in zoals JIJ dat wilt: je stapt alleen in om zelf te profiteren van de kortingen òf je kunt er een zakcentje mee verdienen als je de producten verkoopt òf je maakt er je eigen toko van door erg actief workshops te geven en te verkopen.
  En zeg nu zelf … wat is er leuker dan met je hobby je geld te verdienen én leuke mensen te ontmoeten?
 • Allerlei kortingen in de vorm van gratis sets, cash bonussen etc. En als je graag gaat voor het echte werk, kun je zelfs kans maken op een echte cruise!


Enthousiast geworden?? Neem snel contact met me op, want zoals gezegd: de aanbieding is kort maar krachtig en loopt 2 december af!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten