woensdag 31 december 2014

Mini Treat Bag Thinlits, deel 3

De voorgaande dagen zijn er al wat voorbeelden voorbij gekomen met de nieuwe stans 'Mini Treat Bag Thinlits' uit de nieuwe Voorjaarscatalogus van Stampin'Up! Vandaag het laatste voorbeeld dit jaar en dat is niet zo moeilijk, aangezien het 31 december is ;) Er volgen vast nog veel meer voorbeelden, want het is een grote favoriet op de hobbytafel hier!!

De versie van vandaag is een stuk kleiner dan de andere voorbeelden. Het leek me leuk om het pakpapier te gebruiken dat Stampin'Up! altijd gebruikt bij het versturen van de producten. Het is een mooie kleur en lekker dun om een zakje mee te maken!


Klein, maar fijn! Maar genoeg ruimte voor wat lekkere koekjes of snoepjes, gewoon een kleinigheidje voor iemand die je wilt bedanken! Geel met kraft vind ik altijd zonnig en met de witte sneeuwhoopjes die hier en daar nog liggen, een kleine vooruitblik op de lente (zon ... kom maar op!).

Aankomende SAB-periode:

Het is al vaker genoemd, maar de SAB-periode is een geweldige manier om aan gratis producten te komen. In de speciale folder kun je kiezen uit de meest prachtige producten en je hoeft er niets speciaals voor te doen. 
Bij besteding van een bedrag van EURO 60,00 (exclusief verzendkosten), mag je een gratis product uitkiezen; stempels, papier, lintjes, knoopjes en zelfs de blendabilities (de nieuwe alcoholmarkers, waar ook weer nieuwe kleuren van uitkomen), helemaal voor niets! De SAB-periode loopt van 6 januari tot en met 31 maart 2015. Naast het verdienen van gratis producten, zijn er nóg meer voordelen in deze periode, t.w. EURO 27,00 extra hostess euro’s bij een bestelling vanaf EURO 275,00. Dus bijvoorbeeld bij een bestelling van dit bedrag mag je voor EURO 67,00 gratis producten uitkiezen, in plaats van EURO 40,00. En kies je ervoor in ons gezellige team te komen, dan mag je naast je starterspakket twee gratis SAB producten uitkiezen òf 1 gratis kit uit de voorjaarscatalogus. 

Op dit blog en op mijn Facebook pagina zal ik de data van mijn verzamelbestellingen vermelden. Dit zal circa eens per maand zijn. Wil je graag besparen op de verzendkosten en de spullen via DHL afhaalpunt verstuurd hebben of vind je bestellen via de webshop niet zo prettig vanwege de benodigde creditcard, doe dan mee met de verzamelbestelling en mail je bestelling aan mij door. Je behoudt uiteraard het recht op je gratis SAB producten en eventuele hostess euro’s (vanaf een bestelling vanaf EURO 200,00). De eerstvolgende verzamelbestelling is – hoe kan het ook anders – op 6 januari 2015


Hele fijne Oudejaarsavond toegewenst en graag tot 2015!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten