zaterdag 20 december 2014

Sneak Peek, deel 1!


Een van de leuke voordelen van Stampin'Up! demonstratrice zijn is dat we een maand voorafgaande aan nieuwe catalogi de producten kunnen bestellen. En dat doen we dan ook massaal!

De komende dagen wil ik jullie wat Sneak Peeks laten zien van zowel de Voorjaarscatalogus als de Sale-A-Bration (SAB) brochure! Voor wie niet bekend is met SAB, even een korte uitleg.
In de periode van 6 januari tot en met 31 maart 2015 krijg je bij iedere EURO 60,00 besteed aan producten (exclusief verzendkosten) een gratis product uit deze brochure! En hij staat tjokvol met mooie producten! Stempels, lintjes, knoopjes, maar ook een mini-kit voor Project Life en nog veel meer leuks! En het geldt bij iedere EURO 60,00. Dus bij EURO 120,00 2 gratis producten, etc.!
Ook als je een workshop geeft of zelf een grotere order plaatst, krijg je vanaf een bepaald bedrag extra hostess euro's bovenop de euro's die je al kreeg! Meer daarover vanaf 6 januari a.s.!
Wil je de brochure alvast ontvangen, geef me snel een seintje. De Voorjaarsbrochure is nog niet beschikbaar, zodra dit het geval is, meld ik het hier.


Gebruikte kleuren zijn Kraft, Whisper White en Lost Lagoon.

Het eerste voorbeeld dat ik laat zien hier, is een cadeau tasje (niet SU). De tas is bestempeld met een los kaarsje dat bij deze set hoort, ik heb een band gemaakt die alleen aan de zijkanten vastgelijmd is. Hierdoor kun je er een kaartje inschuiven. Het kaartje is gemaakt met een SAB-set en er zitten nog meer stempels in! Vinden jullie het al iets??

Tot morgen!!

1 opmerking:

  1. Hoi Anne-Marie,

    Ik vind hem enig. Ik ben dol op craft. Die stempel is ook geweldig. Op naar het volgende voorbeeld :-)

    Liefs, Gerda

    BeantwoordenVerwijderen