maandag 22 december 2014

Sneak Peek, deel 3!

Dag 3 alweer van de voorproefjes! Zit er al iets tussen wat jullie leuk vinden? Ik vind weer erg veel leuk uit de catalogi ... dat wordt weer sparen!! Maar gelukkig krijgen we er ook gratis spulletjes van de SAB bij, wat willen we nog meer!!

Gisteren liet ik een voorbeeld zien met een nieuwe Nederlandse set en had de naam nog niet verklapt. Vandaag wel: hij heet nl. K.J.E.G. Nu zul je denken, wat is dat nu weer voor een rare naam!
Het is een afkorting voor 'Koop Je Eigen Geschenk', een veelzijdige set die je kunt gebruiken bij het maken van cadeaubonnen, kaarten bij cadeaupasjes of geld! Je kunt er alle kanten mee op, geweldig!

Bij de sneak peek van vandaag heb ik ook een nieuwe stans gebruikt, waarmee je dit geweldige zakje kunt maken! Er zit nog veel meer bij naast het zakje, enig! Hij is niet goedkoop, maar je hebt echt waar voor je geld!!

Het papier komt uit de Najaarscatalogus en ik heb de kleuren Lost Lagoon en Pear Pizzaz gebruikt. Wilde het niet te druk aan de voorkant maken, want het papier is al best druk, ook al is het in weinig verschillende kleuren. Niet alleen te gebruiken voor de feestdagen dit papier, daar is het oorspronkelijk voor bedoeld, maar ook voor andere gelegenheden. Zoals zoveel van Stampin'Up! Daar houden we van!

En zo de binnenkant. De ontvangers hebben het als het goed is al gekregen, tenzij Post.nl niet meewerkt, maar dat zal wel goedkomen! De tekst is geprint, behalve natuurlijk de bovenste regel, want die zit in de set!

1 opmerking:

  1. Wat een super leuke zakjes heb je gemaakt.
    Alvast fijne kerstdagen en een gezond en creatief 2015 .
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen