dinsdag 21 oktober 2014

Swaps en cadeautjes uit Brussel!

Zoals je in mijn bericht van gisteren kon lezen, zou ik vandaag laten zien waarmee mijn koffer vol zat op weg naar huis (hij wilde niet meer dicht, dus moest er een losse tas bij).

Op een conventie krijg je veel cadeautjes! Van je collega-demonstratrices, van Stampin'Up! zelf, van je kamergenoot (zie gisteren) en wat is er nou leuker dan dat!!?? Ik laat niet alle swaps zien, want het waren er 'teveel' (kan nooit teveel zijn natuurlijk), maar een impressie!

Dit waren de producten uit de workshops. De bovenste cardbox had ik gisteren al getoond, de onderste hebben we niet gedaan, want we wilden ook rondlopen, dus ook die gaan we lekker nog thuis maken!

Dit waren de cadeautjes van SU! Om blij van te worden toch? De twee linker sets wisten we, de rest niet!

Hier een impressie van de swaps, ik had helaas cola in mijn swaptas geknoeid, dus niet alles is heel gebleven helaas :(

Dit cadeautje kregen we van mijn 'chefke' Caroline van der Straaten, is het niet geweldig!
En dit was de binnenkant. Correspondentiekaarten met bijbehorende enveloppen met mijn eigen initiaal!!
Dit was de swap van mijn 'chauffeur' Jacqueline Kruining en het koffiekopje (is het niet snoezig) kreeg ik bij haar thuis, samen met een boterham pindakaas met witte chocoladehagelslag ... het einde!
Hier de cadeautjes van Anne-Marie Breuskens, in het doosje zit een kleine versiering voor je schaartje, prachtig gemaakt, ik zag het pas toen ik thuis kwam!
Deze is van Maaike de Ridder, is het geen dotje! Wat een werk heeft zij gehad, want ze had er niet 10 gemaakt hoor, maar liefs 2 manden vol!! En dat labeltje is het einde! 




Jenni Pauli uit Duitsland







En als klap op de vuurpijl kregen we allemaal een eigen initiaal-stempel, echt SU-PER!


maandag 20 oktober 2014

Extra bericht over extra Kerstbrochure

Vergeet ik toch bijna in al het Brussel-geweld te vermelden dat er vanaf vandaag een extra Kerstbrochure ingaat! Speciaal voor de Kerst, zodat je nog meer keuze hebt om te beginnen met het maken van kaarten en andere geweldige Kerst items! Maar let op: zolang de voorraad strekt!




Je kunt de brochure digitaal HIER vinden! Wil je hem op papier, stuur me een emailtje!

Let speciaal op de Kerststerren-kit, hij is geweldig!!!! Hier een plaatje, alles wat je nodig hebt, zit in de kit, behalve eventuele stempels en inkt, maar bijpassende sets vind je zowel in deze brochure als in de Autumn-Winter catalogus!




We zijn er weer!!

Zo, we zijn weer thuis na een geweldig Stampin'Up! weekend in Brussel waar dit jaar de jaarlijkse Europese Conventie gehouden werd! Zoveel indrukken, het is niet samen te vatten in 1 blogbericht natuurlijk, maar ik wil wel graag een kleine impressie geven! En dat kan het beste met wat leuke fotootjes! Ik heb er zelf wat gemaakt met mijn telefoon, de rest is van mijn lieve SU-collega's (met 'echte camera's)!

We begonnen de reis in Oss, waar ik een SU collega ontmoette met wie ik gezellig mee kon rijden, Jacqueline Kruining. Bij het station haalden we Karla Meulenbelt op en we waren op weg!

Aangekomen was kamergenote Anne-Marie Breurkens-Rood al aanwezig en wat hebben we een lol gehad. Ik kreeg onderstaand schattig setje met een zelfgemaakte toilettas plus heerlijke doucheschuim, super toch!!


Na de inschrijving op donderdagavond hadden we een gezellige workshop, waar we onderstaande cardbox maakten. Hij is nog niet helemaal af, er werd natuurlijk gebept en cupcakes gegeten, dus die maken we nog thuis een keertje af.




's-Avonds nog een borreltje op de mooi verlichte Grote Markt en toen maar slapen, want om 07.30 uur werden we verwacht aan het ontbijt!


De dagen die volgende bestonden uit een gezamenlijke bijeenkomst, workshops, lunchen, inspiratie opdoen in de speciaal ingerichte ruimte, waar heel veel voorbeelden te zien waren. De tour heet 'Inspire, Create, Share' en dat zegt eigenlijk alles wat we gedaan hebben!


Hier onze grote baas, Shelli. Een leuke vrouw, met tijd voor iedereen voor een praatje en/of fotomomentje, ze deed een leuke workshop (ben blij dat ik ook niet altijd alle stempelset-namen uit mijn hoofd weet). Hier wat plaatjes van haar en ons!


Ze maakte de opmerking aan mijn naamgenote dat wij Nederlanders nog moeten leren te knuffelen in plaats van een handje te geven ;)
Nou, geen echt flatteuze foto, maar ala ... 
Op vrijdagavond vond de Award Night plaats: een avond waar alle demo's die een speciale status hebben behaald, in het zonnetje werden gezet. Hierna vond de party plaats. Er was een ontzettend goede band, een lekker toetjesbuffet en er konden foto's gemaakt worden met gekke accessoires. Dat moesten wij natuurlijk ook nog even doen!


En hier de teamfoto van Caro met Michelle Last uit Engeland.
Op de SU website staat een geweldig leuk filmpje, waar je een indruk krijgt van de conventie in een paar minuutjes: KLIK!

Morgen een indruk van alle swaps (ruilcadeautjes) die ik heb gekregen en nog veel meer! Tot morgen!

dinsdag 7 oktober 2014

Puppies ...

ik ben er gék op (op grote honden trouwens ook hoor)!! Het is echt puppy time volgens mij, want ze vliegen me om de oren. Helaas wil manlief niet aan een tweede hond, dus nog effe niet ;)

Maar mijn zwager en schoonzusje hebben gisteren een pupje gekregen en de kids en ik gaan zo heerlijk knuffelen. Zonder lege handen wil je niet aankomen natuurlijk op een kraamparty, dus pimpte ik dit koekjes-potje.




Als stempelset heb ik natuurlijk de Hot Diggity Dog set gekozen! Het is een set met allemaal hondenkoppies en -lichamen. Je kunt ze combineren. Ook zitten er leuke teksten bij en een botje. Dat botje heb ik gebruikt om met Stazon inkt (ik had nog een padje bruin liggen, net iets zachter dan zwart) op het glas te stempelen. Best lastig zo glad, gelukkig kun je het bij mislukken snel wegvegen. Na ca. 5 minuutjes is het droog. Ik ben alleen bang dat het niet houdt in de afwas ...
Het kopje heb ik net iets buiten de pons laten vallen, vooral het neusje en er zitten natuurlijk ook wat blingetjes op, ook al is Rakkertje een jongen, hij zal het vast niet erg vinden!

Gebruikte materialen:














zondag 5 oktober 2014

Silhouette ... ahum ...

Sunday. Maar goed, er zit ook een -S- in zullen we maar zeggen ;)

Vandaag een klein kerstdoosje. Het doosje is een ontwerp uit een MDS-aanschaf, genaamd 'Hooray for Parties' en was een Sale-A-Bration freebie. Gelukkig zijn er nog meer leuke doosjes en andere kits! Kijk maar eens op pagina 10 in de catalogus, want daar staat een set genaamd 'Cool Like That Giftable Templates' met erg veel doosjes die je kunt uitsnijden met je Silhouette of ander digitaal snijapparaat!

Ik heb een kleine uitvoering gemaakt, zodat ik het leuke Kerstpapier 'Trim the Trees' (pag. 7 van de najaarscatalogus) kon gebruiken en dat heeft het formaat van 11.4x16.5 cm.





Het doosje zelf is 5.5 x 7.5 cm, maar je kunt hem dus zo groot of klein maken als je zelf leuk vindt!

Gebruikte materialen:




zaterdag 4 oktober 2014

Is het een kaart ...

of een geldenvelopje ... Het is allebei!

Soms wil je iemand geld of een cadeaukaart geven, maar de kaartjes waar je ze op krijgt, zijn meestal niet zo heel bijzonder. En je hebt niet altijd zin in een (dure) kaart erbij. Dan is een combinatie van een kaart en envelopje wel een optie dacht ik zelf.

Dit is mijn combi geworden: een vierkant kaartje met twee flapjes aan de binnenkant waar links het pasje of het geld in kan en rechts een klein kaartje voor een wensje zit.







Vind ze best schattig geworden, wat jullie??

Denk eraan, vandaag gaat de verzamelbestelling de deur uit. Wil je profiteren van die geweldige actie met de grote kortingen op cardstock, inkten en stempels? Mail me snel en ik bestel het nog voor je mee!