vrijdag 23 januari 2015

Het is jouw feestje!

Deze 'feestjes' kaartjes zijn gemaakt met een zgn. hostess set. Dat houdt in dat als je voor een bepaald bedrag aan Stampin'Up! producten besteld of op je party verkoopt, dat je 'hostess euro's' krijgt. Die mag je uitgeven aan wat jij wil, maar achterin in iedere catalogus staan er speciale sets die alleen met deze hostess euro's verkrijgbaar zijn.

Deze hostess set is speciaal, want hij is ook gemaakt in het Nederlands, ja ja! En daar houden we van, want soms willen gewoon eens een Nederlands tekstje!


En mocht je toch meer van de Engelse tekstsen houden, dan is dit de Engelse uitvoering:Voor mijn kaarten heb ik maar weer eens Crumb Cake als basis genomen. Een ervan is geƫmbost met de grote polka dot embossingfolder en de ander is van een hout achtergrond voorzien, gestempeld.

Ingekleurd is met de blendabilities (de nieuwe Pink Pirouette en Soft Sky), gewoon rechttoe rechtaan, geen schaduw of iets dergelijks. Plus een blingetje en een Soft Sky lintje en klaar zijn deze kaartjes!Wil jij ook graag deze set verdienen? Neem contact met me op voor meer informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten