vrijdag 15 mei 2015

Sneak Peek nummer 1!

Jullie hebben het vast al voorbij zien komen ... al die nieuwe spulletjes uit de nieuwe catalogus van Stampin'Up!! Ook hier mochten er al wat producten gepreordered worden, dat is één van de vele leuke voordeeltjes van demonstratrice zijn! Maar wat kies je dan? Want als ik die catalogus doorloop, zie ik zoveel leuks, dat ik niet kan kiezen!! 'Gelukkig' mochten we niet uit alles kiezen, dat maakte de éérste bestelling al een stuk makkelijker :)

Ieder jaar komen er weer nieuwe kleurtjes op de SU-markt, de zogenaamde 'In Colors'. Soms is het even wennen, soms wen je er helemaal niet aan (smaken verschillen natuurlijk) en soms ... ben je meteen verkocht! Ik had dit met de taupe-kleur, want dit vind ik altijd al een prachtige kleur.

Dit zijn de nieuwe kleurtjes:

En ... hoe vind jij ze?

Er zijn dus nieuwe kleurtjes cardstock, inkt, designerpaper packs, embellishments, lintjes ... je snapt het: de wensenlijstjes groeien met de dag! Maar natuurlijk ook nieuwe stempel sets, geweldige nieuwe stansen, ponsen ... teveel om op te noemen! Wil je niet wachten met het kijken naar al dit moois tot 2 juni (dan staat namelijk de digitale versie online op mijn blog hier), bestel dan een catalogus bij me. Kosten zijn EURO 3,50 exclusief verzendkosten (ophalen mag natuurlijk ook!). Heb je het laatste half jaar bij me besteld? Dan is hij al onderweg naar je!

Hier dan mijn eerste sneak peekje: nieuw DSP, nieuwe In Colors, nieuwe stempelset én een nieuwe embellishment!Het enige 'oude' is de Mini Treatbag Thinlit, die natuurlijk ook weer in de nieuwe catalogus staat!

Hier een close-up van dat schattige nieuwe bloempje ... is het geen dotje??

Hier zie je ze in alle kleuren!
De lintjes zijn prachtig in de nieuwe kleuren: een zacht en soepel kanten lint, mooi breed!

Nou, dat was de eerste ... ben benieuwd wat jullie er van vinden!
En ... tot de volgende zeggen we dan maar weer!!

Donderdag 4 juni a.s. is er weer een verzamelbestelling. Wil je iets meebestellen en besparen op de verzendkosten én iets leuks in je pakje vinden ... mail me dan op annemariejeukenvissers@yahoo.com.

En als laatste nog snel de Weekly Deals van deze week (geldig tot en met aanstaande dinsdag); ponsen, de in color markers, embossingfolders ... en wat dacht je van die geweldige PL framelits???
Geen opmerkingen:

Een reactie posten