maandag 25 mei 2015

Super Stampin'Up! dag in Duiven

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse Stampin'Up demo-dag! Dit keer was het in Duiven, lekker dichtbij voor mij! Maar toch nog vroeg op, want het begon al om 08.45!!!

Het leukste van dit soort dagen is het terugzien van je demo-maatjes en de nieuwste spulletjes en info van Stampin'Up! De bijeenkomst stond in het teken van de nieuwe catalogus en daar worden wij natuurlijk altijd blij van! We hadden leuke demo's en presentaties en ook werd de tijd genomen om de nieuwe bonusregelingen voor de demo's uit te leggen. Dat laatste is noodzakelijk, maar we freubelen eigenlijk liever :)

Ook leuk is het ruilen van inspiratie-cadeautjes, swappen genaamd. Omdat het 200 demo's betreft, is het niet haalbaar om er zoveel te maken. Ik had er dan ook 50 gemaakt en wel in PL-stijl. PL staat voor Project Life.


Het leek me leuk om de tekst te maken speciaal voor deze dag!

En 50 swaps ruilen, betekent ook cadeautjes terug krijgen. Hier een impressie:

Hier alle cadeautjes van de hele dag op de tafel!

De PL-kaartjes-swaps!


Deze van Simone Turnbull vind ik erg schattig.


Ik denk dat het bijbehorende briefje per ongeluk verdwenen is, dus ik weet niet meer van wie dit schattige doosje is ... iemand misschien?

Deze is van Anne-Marie Breurkes-Rood, mijn kamergenote in Brussel afgelopen jaar. Is het niet prachtig??
Geweldig toch, het lijkt altijd wel Sinterklaas!

Tussendoor was er gelegenheid om naar de play-room te gaan of te wel de inspiratiezaal waar geweldige projecten van verschillende demo's te zien waren en je nieuwe stansen en embossingfolders kon uitproberen plus een kleurenkaart kon maken van de nieuwe In Colors.Project Life ... yeah!


Iemand zat weer te slapen, want de onderste twee kleuren zijn omgeruild ... enfin ... het gaat om het idee ;)
En natuurlijk waren er ook nog cadeautjes van Stampin'Up!;


Het was weer gezellig en vol inspiratie ging ik naar huis! Opgeladen voor het nieuwe SU-seizoen, dus ... wordt vervolgd!

1 opmerking:

  1. Hoi Anne-Marie, het was weer geweldig. Heel erg jammer dat we elkaar maar zo kort gesproken hebben. Tsja druk programma hè. Ik ben ook weer helemaal geïnspireerd. Groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen