woensdag 17 juni 2015

Welke twee gratis stempelsets zou jij kiezen?


Welke twee gratis stempelsets zou jij kiezen? 

Als je nu instapt in mijn team als demo (de actie loopt tot 30 juni), dan sta je ook voor deze 'moeilijke' keuze!! En niet moeilijk vanwege de beperkte keuze hoor! Je hebt waarschijnlijk zelfs al een hele rij stempelsets op je wensenlijstje staan! 
Misschien dat het filmpje van Stampin'Up! met de keuze van Katie je kan helpen! Zij  kiest mooie sets die heel erg bruikbaar zijn! Hier is de link: KLIK!!!

Maar ... we hebben het niet alleen over gratis sets, want je koopt een starterspakket voor
EURO 129,00, maar je kiest voor EURO 175,00 aan producten. 


En misschien zit je eraan te denken een party bij jou thuis te geven. Zoals je misschien weet, ontvang jij als gastvrouw de zogenaamde hostess euro's. Als je bijvoorbeeld voor 300 euro verkoopt, mag je voor EURO 30,00 (10%) gratis uitkiezen! Maar ... dit bedrag mag je ook in je starterspakket stoppen! 

Ik ben geen held in rekenen, maar het rekensommetje wordt dan toch wel heel simpel:

Starterspakket
129,00
Hostess Rewards
  30,00 -
Gratis sets
  50,00 -
Gratis producten uitkiezen
175,00

126,00 EURO VOORDEELEn nu nog even kiezen wat we daarvoor allemaal willen hebben ..

Veel dames die eraan zitten te denken om demo te worden, zijn bang allerlei enge verplichtingen te hebben. Niets is minder waar ... je hoeft alleen je omzet te halen van EURO 300,00 per kwartaal. En mocht dat niet lukken, kun je dat de maand erop proberen in te halen. En mocht dat niet lukken, stop je (ook zonder verplichtingen). Maar het is veel te leuk om te stoppen, dus dat zul je waarschijnlijk toch niet doen!!

Vragen? Laat het me weten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten