maandag 27 juli 2015

Big Shot Maandag!


Maandag is omgedoopt tot 'Bigshot Maandag'! Het is zo'n veelzijdig apparaatje (nou ja ... er zit geen stekker aan hoor), dat hij een vast plaatsje verdiend. Hij wordt gebruikt voor het uitstansen van vormen in allerlei soorten en maten en er kan natuurlijk mee geëmbost worden (het aanbrengen van reliëf op je papier of andere materialen).

Stampin'Up! heeft ontzettend veel mallen in de nieuwste catalogus staan, als je op deze LINK klikt, kom je in mijn webshop op het onderdeel 'Big Shot'. Bovenin staat een instructiefilmpje, altijd handig als je niet goed weet wat er allemaal kan en hoe het werkt. Maar hier kan ik je natuurlijk ook altijd bij helpen!

Hieronder zie je een screenshot van de webshop en alle Big Shot onderdelen.

De eerste is de Big Shot zelf met alle losse onderdelen, zoals het onmisbare Magnetic Platform, extra platen en nog veel meer. Het onderdeel 'Framelits, thinlits en Edgelits' zijn de stanzen zelf, dunne metalen mallen die ontzettend handig in gebruik zijn. En het zijn er véél!!! En dát in combinatie met de bijbehorende stempelsets, géweldig!
De derde zijn de embossingfolders. Je legt je papier ertussen en draait hem door de Big Shot en het reliëf zit in je papier. 'Vroeger' deden we dat met een lichtbak, heb jij dat ook nog gedaan? Niet meer nodig, dit is binnen een minuut gepiept :)
En de laatste zijn de Bigz stanzen, dit zijn dikke mallen waarbij je alleen twee platen nodig hebt.

Voor het project van deze maandag, heb ik de Baker's Box Thinlits gebruikt, nieuw in de 2015-2016 catalogus.Er staan 2 sets bij speciaal behorend bij deze framelits en bij één ervan is er zelf een bundel verkrijgbaar en jullie weten wat dát betekent: 15% korting!!

Dit is de veelzijdige bundel!

En dit is ook een leuke bijpassende: 'All Boxed Up'!

Maar voor het project van deze maandag heb ik een andere set gebruikt, t.w. de set 'Made With Love':


Mijn oog viel erop, omdat er zo'n ontzettend leuke voorbeelden in de catalogus mee staan. En die diertjes zijn natuurlijk ook voor veel meer andere leuke kaarten en projecten te gebruiken.

En deze producten gecombineerd is dit geworden:


Tip Top Taupe is mijn nieuwe Crumb Cake denk ik: prachtig mooie kleur en dat bijpassende lint is helemaal super!

Tot morgen ... op Doosjes Dinsdag (ja ja ... de naam is een beetje vreemd, maar ik vond hem toch te leuk haha)!
2 opmerkingen:

  1. Leuk zeg zo'n rubriek. Wat een leuk doosje heb je gemaakt. Heel erg tof!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke post Annemarie ook leuk een big shot dag, het doosje is heel mooi.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen