donderdag 2 juli 2015

De mussen vallen van het dak ...

en hopelijk zo het zwembad in! Eindelijk zomer in Nederland en dat zullen we weten ook! De kids liggen heerlijk in het zwembad met vriendjes en vriendinnetjes, maar om gewoon buiten te zitten, is het ├ęcht te warm! Maar we klagen niet hoor, beter dan de hele dag regen! Alleen de zieken, oudjes en huisdieren zullen het extra zwaar hebben!

We freubelen natuurlijk gestaag door in onze koele kamers (ahum) en zaterdag gaan we daarom weer een verzamelbestelling de deur uit doen. En zoals beloofd was in de catalogus, is de nieuwe kit 'Watercolor Wishes Card Kit' vanaf juli te bestellen. Er zit echt alles in wat je nodig hebt om deze geweldige kaarten te maken! En anders kun je deze natuurlijk gewoon meebestellen!


Kijk eens wat er allemaal voor een geweldigs bijzit!!
Je kunt er 20 kaarten mee maken, inclusief enveloppen. Je kunt ze precies maken zoals het voorbeeld dat erbij zit, maar wij creatievelingen maken er net van wat we willen natuurlijk: lintje erbij, stickertje eraf ... helemaal naar jouw smaak! En de stempelset die erbij zit is prachtig en uiteraard voor nog veel meer projecten te gebruiken (en niet los verkrijgbaar).


Hier de stempels nog even uitvergroot, mooi he?
Wil jij hem meebestellen zaterdag? Geef me een seintje en hij komt snel jouw kant op! Bestel je met deze bestelling de kit, dan krijg je - alleen bij deze bestelling op 4 juli - van mij de TomBow lijm erbij (waarde EURO 5,00)! Dus ik zou zeggen ... sla je slag!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten