donderdag 30 juli 2015

Doe-maar-na Donderdag

Ik wilde een leuke titel om een 'case-kaartje' te bloggen ... maar het moest wel met een D natuurlijk! Doe maar na dus! En het mag in freubel-land, het wordt zelfs aangemoedigd om de creativiteit gaande te houden. Je hebt soms van die dagen dat de inspiratie niet wil komen en daar is het geweldig voor, want als je eenmaal bezig bent, ben je meestal niet meer te stoppen en gaat het vanzelf.

Dit kaartje kwam ik tegen en ik vond het schattig en eigenlijk ook simpel: KLIK HIER. De dame gebruikt hier een stans van MFT Stamps, maar met mijn vertrouwde Silhouette Cameo kan ik dat natuurlijk zo namaken, want ik heb letterlijk duizenden bestanden en daar zit altijd wel een ballonnetje tussen!

Ik had nog een prachtig velletje Design papier liggen, waar de Stampin'Up! kleur Hello Honey en Early Espresso perfect bij paste. De teksten zijn ook niet-SU, maar de inkt en het stempelpapier natuurlijk weer wel! En de strikjes onderaan de ballon zijn van de SU Balloon Framelits.Dit kleine kaartjes is gemaakt van restjes en een mislukte uitgesneden ballon
die even handmatig verkleind moest worden. 
Zo zie je maar weer dat niet alleen alles van Stampin'Up! onderling geweldig goed te combineren is, maar ook met je andere prachtige spulletjes! En daar houden we van!

1 opmerking: