zondag 2 augustus 2015

Silhouette Sunday!


Deze koffertjes heb ik al even geleden gemaakt, maar nog niet laten zien. Het waren de afscheidscadeautjes van de ouderraad op onze basisschool voor de groep 8-ers (dochterlief gaat na de zomervakantie alweer naar de middelbare school ... zucht).

Helaas kreeg mijn Silhouette kuren, nét toen ik toegezegd had 28 koffertjes te maken ... zul je net zien. Ik ben toen de binnenkant handmatig gaan snijden en later deed het apparaat het weer redelijk, dus kon in de voor- en achterkant gelukkig weer snijden. Het papier van het koffertje zelf was ook heel dik, ik had er een niet-Silhouette mesje in en toen ik het origineel er weer in had, werkte het weer goed gelukkig.
De streepjes zijn gemaakt met een zwarte Silhouette Sketchpen,
want dat is netter en sneller dan handmatig.

Het papier is van Knutselengeltje, de rest is allemaal van Stampin'Up. De labels zijn geprint op Whisper White en toen uitgeponst met de tag pons.

Toen ik ermee bezig was, dacht ik dat het misschien iets te eenvoudig zou zijn, maar toen ze af waren, vond ik ze super schattig. De ouderraad heeft er leuke dingetjes ingedaan, zoals snoepjes en een mini doucheschuim. Toch een leuk afscheidscadeautje!


2 opmerkingen: