vrijdag 11 september 2015

Mini album


Ik loop al jaren hopeloos achter met het inplakken van foto's. Project Life moet hier verandering in brengen en ik heb dan ook goede voornemens. Ik wil binnenkort veel foto's uitzoeken en printen, zodat ik als er even tijd is, ik deze tijd kan besteden aan het verwerken van mijn foto's. Het is zo ontzettend leuk om foto's te kijken, dat het gewoon moet gaan gebeuren!

Maar er zijn natuurlijk ook nog andere manieren om je foto's te laten zien en wel met een mini-album. Wat is er leuker dan een leuk lief klein boekje in je tas met leuke foto's om aan iedereen te kunnen laten zien! Dat lukt met een 12x12 album natuurlijk niet zo goed :)

Ik heb me er dan ook aan gewaagd en vind het super leuk om te doen.
De eerste versie is gemaakt met het prachtige Winter Wonderland Specialty DSP uit de najaarscatalogus:
Het papier is natuurlijk voor meer doeleinden te gebruiken dan voor Kerstmis; goud, zwart en wit zijn een geweldige combinatie voor veel gelegenheden.

Voor de basis is het stevige Kraft Cardstock gebruikt en voor de afwerking is verder Basic Black en Whisper White gebruikt en op de voorkant is het nieuwe gouden koord uit de najaarscatalogus gebruikt. De voorkant is geheel 'gecased' (oftewel gestolen) van Chantal de Kaste, ik vond de kaart zo prachtig dat ik hem wilde gebruiken voor mijn voorkant van het mini album. Bedankt Chantal voor de inspiratie!! Dit was haar kaart, is 'ie niet prachtig??


Hier de eerste versie:


Een pocket met daarin een kaartje waar een foto of
een herinnering geplaatst kan worden.


De tweede versie zou prima geschikt zijn voor babyfoto's of foto's van je kinderen:En hierin natuurlijk ook een pocket gemaakt.
Voor deze uitvoering is voor de basis Tip Top Taupe genomen met het schattige papier Sweet Li'l Things DPS in combinatie met Tangelo Twist oranje. Het hertje komt uit de stempelset Made with Love. Ik heb watercolor paper gebruikt en ingekleurd met de blenderpen. Een taupe kanten lintje maakt het af.
Schattig toch??


1 opmerking:

  1. Oh wat een enig minialbum. Ik heb gewoon te weinig tijd. Maar wel deze ook wel een keer gaan maken.

    Liefs,
    Gerda

    BeantwoordenVerwijderen