maandag 21 december 2015

Sneak peek nr. 2!

Vandaag deel 2 van de Sneak Peekjes van de nieuwe Voorjaarscatalogus met bijbehorende SAB-folder.

Maar eerst: ben JIJ nog niet bekend van SAB; ik leg het je graag nog een keertje uit. Voor iedere EURO 60,00 die je besteedt aan SU producten (exclusief verzendkosten), mag je een gratis artikel uitkiezen uit de speciale folder. Bestel je voor EURO 120, mag je er twee kiezen en zo gaat het verder.
Maar dat is niet alles! Bij je party of bestelling vanaf EURO 200,00 krijg je jouw normale hostess euro’s waar je gratis producten voor mag uitkiezen uit alle catalogi of de speciale hostess producten (ook daar staan er weer een paar leuke in de nieuwe catalogus van in), maar is je omzet of bestelling EURO 275,00 of meer, dan mag je zelfs gedurende de SAB-periode voor EURO 27,00 extra uitkiezen. Geweldig toch!!!! Dus even een rekenvoorbeeldje: je bestelt voor EURO 300,00 aan producten, dan mag je én 5 gratis SAB producten uitkiezen (bijna het hele boekje zou ik zeggen) én je krijgt 10% van EURO 300,00 aan hostess euro’s, dat is EURO 30,00 én nog eens EURO 27,00 extra (dus totaal EURO 57,00) aan gratis producten. Dus … dat is veel voor niks! Ik zou zeggen: boek een party met een paar van je hobby-vriendinnen, doe een bestelling samen met wat mensen en profiteer allemaal van de vele voordelen.
Maar misschien nóg leuker is het als je tijdens de SAB periode ervoor kiest in te stappen in mijn team. Ik heb een (nog heel) klein team en vind het belangrijk dat de (eventuele) demo’s weten dat ik iedere demo dat laat doen wat hij of zij zelf wil. Dat betekent: wil je er je eigen bedrijf van maken is dat geweldig, maar ben je alleen demo om te profiteren van de 20% korting die je als demo krijgt (dat kan overigens oplopen tot 25%) dan is dat ook goed. Als je nu instapt tijdens de SAB periode van 5 januari tot en met 31 maart 2016 betaal je nog steeds EURO 129,00 voor je starterspakket, maar mag je voor EURO 220,00 (in plaats van EURO 175,00) aan producten uitkiezen. Welke producten dat zijn, mag je zelf bepalen. Dat houdt in: voor EURO 91,00 meer!! Je ontvangt hier geen SAB producten meer over. Dit is de enige bestelling waar je ook nog eens geen verzendkosten over betaalt, dus de EURO 129,00 is ook echt EURO 129,00. Plus natuurlijk dat je bij alle opvolgende bestellingen je 20% korting krijgt! Er zijn geen addertjes onder het gras, je hebt geen verplichtingen, behalve als je demo wilt blijven, moet je EURO 300,00 Sales hebben per kwartaal. Je hoeft geen workshops te geven, je hoeft geen webshop te hebben, geen blog, etc. Je bent je eigen baas en je vult het in zoals jij dat wilt! Klinkt dat niet geweldig?? Denk erover na, het loont zich al als je voor rond de EURO 100,00 besteld, want voor 3 tientjes meer, krijg je … heel veel meer!

Maar goed, terug naar de Sneak Peek van vandaag.
Gisteren vertelde ik al dat de 'Large Numbers Framelits' al een favoriet zijn geworden. Vandaag dan ook nog een voorbeeldje met deze geweldige stansen en stempelset.

Dit is het geworden, wat vind jij?

De achtergrond is DSP, wat ik hieronder wat meer in detail laat zien.

Hier een close-upje van de stempelset. De nummbers zijn niet helemaal effen, wat het nog mooier maakt. De bloemen stempel je los van de takjes, dus kun je zonder markers makkelijk in verschillende kleuren stempelen. 

Hier een andere variatie met deze set:

De achtergrond van deze kaart is de grote stempel 'Brush Strokes',
een erg veelzijdige achtergrondstempel.

En nog een ballonnenstempelset plus bijbehorende pons in de nieuwe Voorjaarscatalogus, die vooral in het
teken staat van Verjaardagen en andere feestjes!

Dat prachtige glinsterige papier is een nieuwe kleur van ons Glimmer Paper, nl. Blushing Bride, echt prachtig. Hiervan heb ik de cijfers uitgestanst.

Hier een beetje meer in detail de gebruikte DSP set 'Birthday Bouquet' (waar ook weer een hele lijn bij te verkrijgen is, zoals een prachtige stempelset, glitter ribbon en nog veel meer)!


Bling bling ... heerlijk!
Ben je ook al enthousiast? Of juist niet, hou je niet van die zoete kleuren? Laat het me weten door een commentaar achter te laten, vind ik enig om te lezen!

Tot morgen bij de volgende Sneak Peek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten