dinsdag 22 december 2015

Sneak peek nr. 3!

Een klein peekje vandaag en wel van een geld (of cadeaukaart) houder. Het envelopje is uiteraard gemaakt met de Envelope Punch Board, maar het papier is nieuw, zien jullie dat? En gratis .. ja ja, deze komt uit de Sale-A-Bration folder. Geen idee wat dat is? Kijk bij mijn bericht van gisteren; daar wordt alles in detail uitgelegd!

In de nieuwe catalogus staat op pagina 26 en 27 een hele nieuwe serie producten onder de naam 'Botanical Gardens'. Het is een geweldig uitgebreide Framelit set, uiteraard een stempelset, bijpassende washi tape, DSP en prachtige embellishments. Het leuke is dat het SAB vellum papier dat ik voor dit envelopje heb gebruikt ook uit deze lijn is (en dus GRATIS) plus nog een bijbehorende SAB set genaamd 'Botanicals For You'. Ik vind dat zo geweldig! Het past allemaal bij elkaar, de stempelset kun je zelfs ook gebruiken op het DSP (zoals bijvoorbeeld de nerven van een blad, hartje van bloemen etc.), maar wil je het apart gebruiken, past het ook weer SUper goed bij de andere producten! En dat willen we, want wij hobbymutsen willen dat al onze spullen multi inzetbaar zijn, nietwaar?


Het envelopje is voorzien van een zogenaamde 'belly band' in Blushing Bride. De stempel komt uit de nieuwe voorjaarscatalogus en hoort bij de set Party Wishes, die weer 'hoort' bij de serie 'It's My Party'. Je snapt het ... ook hier weer een lijn met prachtig papier (die van de eerste Sneak Peek), een enige embossingfolder, punches etc.).

Het bloemetje is van de mooie nieuwe Glimmer Paper in Blushing Bride.

Graag tot morgen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten