woensdag 23 december 2015

Sneak peek nr. 4

Zoals je al hebt kunnen zien de afgelopen dagen, staat de nieuwe Voorjaarscatalogus (en SAB) vooral in het teken van verjaardagen en feestjes. Want die heeft iedereen wel en kaarten kunnen we hiervoor niet genoeg op voorraad hebben!

Deze kaart is een 'CASE' (Copy And Share Everything) van een kaart uit de catalogus, alleen in andere kleurtjes.


De basis is eenvoudig gehouden met Whisper White op Whisper White en de kleurtjes zijn Bermuday Bay, Melon Mambo en Wisteria Wonder. Het leuke is dat deze combinatie van kleuren gebruikt wordt bij de lijn 'Have a Cuppa', een eveneens weer hele lijn in het teken van thee drinken. Een prachtige stempelset met bijbehorende framelits, enig DSP (dat fijne formaat blokje van 6x6 inch), mooi lint en geweldige bedeltjes! Helaas is deze nog niet aanwezig in huize Jeuken, dus kan het nog niet laten zien, maar daar gaat vast begin 2016 nog verandering in komen :)

De gebruikte stempelset heet 'Balloon Celebration' en is heel fijn verkrijgbaar in een bundel met 15% samen met de bijbehorende pons (die ponst overigens allebei de formaten uit). Het lintje dat je iets beter ziet op de tweede foto is ook nieuw en is er in 2 kleurencombinaties en wel deze in zwart met Melon Mambo als in zwart met Mint Macaron.

Ben je er morgen ook weer bij? Dan hebben we de vijfde Sneak Peek!

1 opmerking:

  1. Wat een leuk sneak peeks heb je gemaakt. Ik ben benieuwd naar morgen
    Groeten Karla

    BeantwoordenVerwijderen