maandag 11 januari 2016

Alles komt goed ...

Mijn oude baas zei altijd ... alles komt goed ... misschien op een andere manier dan je dacht, maar het komt goed. Vond ik wel een goede, die houden we erin dacht ik!

En toen ik deze enige zakjes van Kneipp zag met badzout en deze tekst erop dacht ik ... die MOET ik hebben en iets leuks mee doen. Wat ik er allemaal mee geprobeerd heb ... een prullenbak vol. Niet zo moeilijk zou je denken, maar niks was goed genoeg!

Toen maar een kant en klaar zakje genomen (SU natuurlijk) en die gepimpt met o.a. een prachtige bloem uit de Sale-A-Bration set 'What I Love'. Sale-A-Bration betekent dus ... gratis en voor niets!
Weet jij niet wat het precies inhoudt? Kijk dan HIER, dan lees je mijn blogbericht waarin ik alles hierover uitleg. En vergeet niet dat als je nu besluit in mijn team(pje) 'Feestjes met Papier' in te stappen, je voor EURO 91,00 meer in je starterspakket mag uitkiezen! Is dat niet geweldig??

Ik dwaalde af ... terug naar m'n zakje. Hoe vinden jullie hem geworden??Een paar kleine accentjes met de nieuwe Wink of Stella Brush gold!
Morgen wordt het een dierenbende! Nieuwsgierig? Kom dan kijken!

3 opmerkingen:

 1. SUper leuk is je zakje geworden.
  En ik denk dat we deze slogan maar eens voor het team moeten invoeren.
  Ik vind 'm top!
  Je hebt een gezellige en leuke schrijfstijl Anne-Marie, precies zoals je bent. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden Anne-Marie. Ik vergeet altijd dat ik die zakjes heb.

  BeantwoordenVerwijderen