zondag 17 januari 2016

Heerlijke dag!

Gisteren was het tijd voor een zogenaamde 'Teamdag'. Dat klinkt heel zakelijk, maar dat is het allesbehalve. Een groot deel van het team van Caroline was aanwezig en wat was het een gezellige dag.

Je kon bij binnenkomst al zien dat er veel tijd en energie was besteed aan de aankleding. Alles was in mooie kleuren op elkaar afgestemd, de tafels waren leuk aangekleed en natuurlijk waren er overheerlijke hapjes (en een lunch later).


Er waren prachtige 'showtafels' verzorgd, waar iedereen weer een boost van inspiratie en energie van kreeg! Ik laat maar niet alle foto's zien, anders haken jullie halverwege al af :)

Dit prachtige kraampje wil je toch zo in je (hobby)kamer hebben staan!!


Er waren (zakelijke) prestentaties, workshops, een loterij en uiteraard tijd om te kletsen en heerlijk te eten.

En misschien denk je nu ... dat zou ik ook wel willen! Want wat is er niet leuker dan geïnspireerd te raken door je mede hobbyisten, lekker te workshoppen, leuke prijzen te kunnen winnen, heerlijk te lunchen (en snoepen ... foei foei) en ook nog handige tips te krijgen voor als je het allemaal grootser en zakelijker wil aanpakken?!
En weet je wat het enige is dat je daar voor hoeft te doen?? Het productpakket aan te schaffen! Allemaal prachtige Stampin'Up! producten uitkiezen uit de TWEE lopende catalogi. Je betaalt EURO 129,00 en daar mag je voor EURO 175,00 aan producten voor uitkiezen. Je krijgt er ook nog een pakket catalogi en formulieren bij! En het komt zonder verzendkosten naar je toe!
Maar ... zoals jullie weten is het tot en met 31 maart a.s. Sale-A-Bration; je betaalt nog steeds EURO 129,00, maar mag nu uitzoeken voor EURO 220,00 euro! Echt waar ...! En hoe leuk is het dat je een maand eerder dan alle anderen mag kopen uit de nieuwe jaarcatalogus??
Wil je meer informatie? Laat het me weten en ik leg het je graag allemaal uit!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten