zondag 14 februari 2016

Valentijnsdag ...

Voor wiens hobby (zeg maar verslaving) is het maken van kaarten, ben ik een beroerde kaarten 'stuurder'! Met verjaardagskaarten ben ik bijna altijd te laat of vergeet ik zelfs, kerstkaarten maak ik niet en ik ben ook altijd te laat met het maken voor iets met Valentijn!

Hoe leuk is het dan toch een schattig Valentijnskaartje te krijgen en wel van mijn naamgenote Anne-Marie Breurkes-Rood. Ik heb haar ontmoet bij de Stampin'Up! bijeenkomst in Brussel en we waren roommates! En dat terwijl we elkaar nog nooit ontmoet of gesproken hadden. Dat is het leuke van Stampin'Up! Het brengt mensen bij elkaar met dezelfde passie! Het is zo'n leuke meid en het klikte meteen! We hebben het ontzettend gezellig gehad en vonden het allebei jammer dat we dit jaar niet gingen. Hopelijk volgend jaar beter Anne-Marie!!

Dit zat er gisteren dus bij de post, is het geen dotje?? Super bedankt!!


Zonder 'Amerikaans' te willen klinken, brengt deze hobby echt mensen bij elkaar die je anders nooit ontmoet zou hebben. Vind je dit leuk, dan is het prima en hou je er niet van, dan zoek je het gewoon niet op. Als je demo bent, doe je het helemaal op jouw manier! Mocht je erover denken om ook demo te worden, vergeet dan niet dat tot en met 31 maart de aanbieding extra aantrekkelijk is! Wil je hierover meer lezen, scrol dan even naar beneden naar het bericht waarin ik alles uitleg!

Zo ontmoet je ook nieuwe klanten en eentje ervan is Francis. Net zo'n papierverslaafde als ik en gék op onze prachtige producten. En toch maakt ze hele andere dingen dan ik, dat is zo leuk! Ik kreeg laatst deze bijzondere appel van haar, is hij niet prachtig? Heel veel werk (ik zou het geduld niet eens hebben geloof ik), maar echt erg mooi. In het echt is hij nog veel mooier dan op de foto:


En ik heb ook nog prachtige rode rozen gekregen van manlief. Oké ... op 10 februari al, want toen waren we 25 jaar bij elkaar, maar ... ze gelden ook voor vandaag, want op deze dag hadden wij ons eerste echte afspraakje!


Wat een romantiek allemaal :) Fijne avond nog!

2 opmerkingen:

  1. Zonder Stampin' Up! kende ik jou ook niet. Dus hoera voor Stampin' Up!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, hoera voor Stampin'Up! Hopelijk zien we elkaar binnenkort weer!

    BeantwoordenVerwijderen