zondag 19 juni 2016

Lekker badderen ...

Je kunt het aan de buitenkant niet zien (en de binnenkant vergeten op de foto te zetten), maar er zit toch echt een badder-zakje in!

Had hem voor iemand heel speciaals gemaakt en later in de week voor m'n lieve collega die een contract heeft gekregen (maar die uitvoering staat ook niet op de foto, hoe handig).Het is een kaart met een extra vouwlijn, zodat er makkelijker een zakje in kan. Het papier is nog een oudje van de vorige collectie, maar bijna dezelfde uitvoering vind je in de Paper Stacks uit de huidige catalogus. Uiteraard heb ik weer nieuwe goodies gebruikt, de catalogus is deze keer weer geweldig veelzijdig, er staan zoveel nieuwe producten in ... heerlijk om in te bladeren, ideetjes op te doen én natuurlijk te bestellen!

Ik heb twee prachtige stempelsets gebruikt; de eerste is Touches of Texture en de tweede is Recht uit het Hart. Ja, jullie lezen het goed ... weer zo'n prachtige Nederlandse set. Deze is ook in combinaties met een geweldige framelits sets te bestellen in een bundel met 10% korting. De moeite waard.

Dit zijn ze, niks teveel gezegd hè?


Wil je de sets een keertje 'live' zien en uitproberen? Boek een workshop bij me en je kunt alle spullen uitproberen die ik in huis heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten