donderdag 31 maart 2016

Project Tas deel 19


Alweer tijd voor vakje 19! Ben je er klaar voor?

Het blijft lastig ... mannenkaarten. Ik probeer het echt, begin met 'mannenkleuren', maar eindig toch vaak met een strikje en een blingetje ... oeps!

Bij dit kaartje heb ik me ingehouden en is de enige uitspatting een glitterhartje, maar dat mag best, toch?


Oké, misschien is het lettertype ook een beetje vrouwelijk :)
De tekst komt uit de prachtige set 'Birthday Blooms' uit de Voorjaarscatalogus.

Niet vergeten, vandaag is het 31 maart en dat betekent dat je alleen vandaag nog iets kunt bestellen en daarmee gratis cadeaus kan kiezen bij een bestelling vanaf EURO 60,00. De verzamelbestelling is gisteren de deur al uitgegaan, maar je kunt me altijd je bestelling mailen of bestellen via mijn webshop (link aan de rechterkant van dit blog).

woensdag 30 maart 2016

Project Tas deel 18


Voordat we verdergaan met deel 18 nog even de melding dat vandaag mijn allerlaatste SAB-bestelling van dit jaar de deur uit gaat! Wil je nog profiteren van de gratis cadeautjes, mail me dan vandaag je bestelling door op annemariejeukenvissers@yahoo.com of bestel via mijn webshop (op mijn blog aan de rechterkant).


De set 'Balloon Celebration' uit de Voorjaarscatalogus is - zoals eigenlijk bijna alle sets van ons - erg veelzijdig. De bijbehorende pons is ideaal, het maakt het maken van een kaartje super makkelijk!

Het kaartje van vandaag is dan ook vol met ballonnen!




De tekst komt uit de set 'Party Wishes', ook uit de Voorjaarscatalogus.
We weten nog niet welke sets meegaan naar de volgende jaarcatalogus, maar ik hoop dat de vele verjaardagsets mee gaan! Maar eigenlijk is alles mooi, dus dat wordt op het hoofdkantoor ook nog lastig kiezen :)

dinsdag 29 maart 2016

Project Tas deel 17


En we gaan weer verder waren we gebleven waren, nl. bij vakje 17 van mijn vakkentas.

Ik kwam laatst een leuk kaartje tegen met de enige set 'Playful Pals', hier vind je 'em. En ik wilde dit schattige uiltje gebruiken op een kaartje voor in mijn tas.
Ik maakte er meteen drie, dus van de andere twee heb ik 'gewone' kaartjes gemaakt.

De onderste is het kaartje van de tas.






Je kunt met de set alle kanten op: de bijbehorende framelits zijn ideaal en je maakt er de meest schattige driehoeksdoosjes mee.

Tot morgen, tot deel 18!

donderdag 24 maart 2016

Ik ben er nog hoor!

Het is even rustig aan het freubel-front hier, maar daar komt aankomend lang weekend hopelijk verandering in! Een onverwacht lang weekend, heerlijk!

Wel wil ik jullie graag nog even helpen herinneren aan het feit dat de laatste week van die geweldige Sale-A-Bration is ingegaan! Wil je graag nog profiteren van gratis cadeautjes, bestel dan uiterlijk 31 maart je producten!

Houd mijn blog ook in de gaten voor de nieuwe voorjaarsworkshops die binnenkort weer gepland worden. Ik moet even de planning omgooien, vanwege een ander werkrooster, maar er blijven genoeg data over om gezellig aan te schuiven bij een creatieve workshop hier in Groesbeek!


woensdag 16 maart 2016

Project Tas deel 16


Vandaag alweer deel 16, de tas raakt langzamerhand voller en voller! Het leuke is dat je altijd kunt blijven wisselen, dus het zal nooit een saaie tas worden!


Ik laat vandaag nog een set uit de Sale-A-Bration actie zien: het is een ontzettend leuke set en heet 'Pedal Pusher'. Er zitten losse onderdeeltjes bij, zoals het mandje, de bloemetjes, maar ook een stokbroodje met een flesje wijn voor in het mandje en nog veel meer. Leuk voor ons fietsend Nederland!



Net zoals maandag, heb ik weer een beetje gefreubeld met Watercolorpaper en de Aquapainters. Vond de onderkant een beetje saai, dus met een marker een paar graspolletjes erbij getekend. Basiskleur is Tip Top Taupe.


dinsdag 15 maart 2016

Project Tas deel 15


Ik zag van de week een kaartje voorbij komen van Inge Groot, maar kon hem ineens niet meer vinden toen ik dit berichtje schreef. Ze had volgens mij met embossingpoeder gouden stippen gemaakt. Ik heb gekozen voor het Sale-A-Bration tape dat je nog tot eind deze maand gratis kan meebestellen als je een order plaatst van EURO 60,00. Het is erg mooi en bruikbaar voor veel doeleinden; ik hoop dat het in het assortiment komt!


De stempelset is ook een SAB set en heet 'Party Pants', een ontzettend veelzijdige tekststempel set met mooie lettertypes. 


Hij zit al in m'n tas, mag 'ie blijven zitten deze?

maandag 14 maart 2016

Project Tas deel 14

We zijn er weer met een nieuwe aflevering uit de serie:


Vandaag enige vertraging met de blogpost, want er waren calamiteiten in huize Jeuken. De verwarmingsketel had kuren, in het weekend al iemand geweest, vandaag 2 andere monteurs: lek in de leidingen, maar we weten niet waar ze in de vloer zitten. Dus dat wordt nog vervolgd :(

Enfin, weer een leuk kaartje voor in m'n vakjestas! Misschien dat dit m'n humeur beter maakt ;)
Ik wil me een keertje verdiepen in het kleuren met Watercolor paper plus de geweldige inkt en de Aqua Painters. Vaak als ik inkleur, is het met de Blenderpen en dat is voor kleine stukjes prima, maar voor wat grotere stukken vind ik het iets minder. 

Vandaag een eerste aanzetje hierin. Ik heb voor het kaartje van vandaag de stempel 'A Little Smile' gebruikt. Gestempeld met Stazon zwarte inkt op Watercolor Paper en ingekleurd met onze inkten en de Aqua Painters. Ik wilde meer soorten papier gebruiken, maar vond het een beetje te druk. Het is al zo'n klein kaartje, dus heb ik alleen een Blushing Bride achtergrond gebruikt en een paar sequins.



Natuurlijk kon een beetje bling niet ontbreken!

Wat vinden jullie ervan vandaag?

woensdag 9 maart 2016

Project Tas deel 13


Een tijdje geleden heb ik een kaart gemaakt met een zwart/witte basis en kleurige bloemen op de voorkant. Ik vind deze combi erg leuk, dus wilde ik hem ook in mijn 13e vakje in de tas. De vorige keer waren het zwart/witte strepen, maar nu heb ik stipjes papier gebruikt uit de Paper Stack Neutrals, een geweldig pak motiefjes papier in de prachtige basiskleuren die we hebben! Net zoals iedere andere frutselmiep, ben ik iemand die het altijd zonde vind om het papier ook daadwerkelijk te gebruiken. Gevolg: pakken in de kast die blijven liggen, omdat de nieuwere papiertje toch nét weer leuker lijken ... Doen we dus niet meer (proberen dan he)!



Ook hier heb ik de Botanical Blooms framelits gebruikt, ze zijn echt prachtig! Ik had nog een oud stukje glitterpapier in zwart van de laatste najaarscollectie liggen (is nu niet verkrijgbaar, maar ik hoop dat 'ie in het nieuwe jaarboek komt, prachtig papier) en daar heb ik het hart van de bloem mee gestanst.

Houden jullie van zwart/wit of vind je dat saai?

dinsdag 8 maart 2016

Project Tas deel 13


Dit kaartje is voor niemand bedoeld hoor, hij komt in mijn vakjestas! Weet jij niet wat ik hiermee bedoel? Kijk dan bij dag 1, daar leg ik alles uit: KLIKKLIK.



Daar waar ik gisteren mijn witte 'vlak' opgevuld had met wat bling bling, heb ik hier weer gekozen voor de Wink of Stella Brush. Ik heb het gebruikt als inktpad. Net iets minder saai leek me.
Wat vinden jullie van deze uitvoering? Mag hij in tas erbij?

De gebruikte set framelits heet Large Numbers en ik heb de bijbehorende stempelset Number of Years gebruikt om de letters niet zo 'steriel' te maken. Ook de banner en het kleine vlaggetje komen uit deze beide sets. Het papier komt uit de grote catalogus en heet Schoolhouse. In mijn gedachten was de basiskleur Very Vanilla en dat gebruik ik minder, maar het is gewoon Whisper White en past prima bij deze kaart.

Zo de eerste van de nieuwe kant mag de tas in!

maandag 7 maart 2016

Project Tas deel 12


Hoera, de voorkant is klaar!

Nee, jullie krijgen hem nog niet te zien, pas als hij hélemaal af is :)

Maar vandaag vieren we dat de tas voor de helft klaar is! Het 12e kaartje laat ik vandaag zien!



Ik heb de nieuwe ballon pons gebruikt en lekkere vrolijke kleurtjes gebruikt voor dit kaartje!
Het witte ovalen midden was eigenlijk iets te wit, maar wilde het niet bestempelen, omdat het dan te druk zou worden. Een beetje bling bood (zoals zo vaak) de oplossing.

Morgen gaan we verder met het begin van de andere kant!

zondag 6 maart 2016

Workshops

De laatste paar weken had ik weer een aantal workshops: eentje voor het 'kaartentrio' en eentje 'Project Life'. Ze waren allebei super gezellig en er zijn prachtige creaties gemaakt.

Een kleine impressie:

Kaartpakketjes moeten natuurlijk klaarliggen!
Geen workshop zonder bedankje. Een zakje veldboeket-bloemenzaadjes met een op maat gemaakt
zakje van vellum papier, versierd met de mooie bloemen van de Botanical Blooms framelits. 

2 gevorderde freubelaars (en er tegenover zat de 3e gevorderde)
Deze kaarten hebben we gemaakt. De middelste is geïnspireerd op een notitieblokje dat
Chantal de Kaste gemaakt had, prachtig vond ik hem. 
Wij willen het met Project Life een stukje sneller doen :)

Er wordt hard gewerkt, beetje donkere foto!
Chaos op tafel, dat hoort er bij natuurlijk!
Heb jij ook zin in een workshop? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!